• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0034 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5255 LEI
  1 HUF = 1.3656 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8612 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gheorghe Dincă, adus din nou la DIICOT după declaraţiile şocante despre răpirea Luizei

10 Ianuarie, 15:18

Gheorghe Dincă a fost adus din nou vineri la DIICOT. Suspectul în cazul dispariţiei celor două fete din Caracal vrea să termine de citit toate volumele dosarului pe care procurorii i l-au pregătit. La DIICOT a ajuns şi mama Alexandrei Măceşanu. Claudiu Lasoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a anunțat la România TV că dosarul este finalizat și că el va fi trimis la judecători.

dinca

Gheorghe Dincă a fost audiat, joi, la DIICOT, unde a declarat că el și alți bărbați au violat-o pe Luiza Melencu, iar apoi fata a fost luată de două persoane din casa sa din Caracal, pentru a fi traficată.

"Nu vrea să dea declarații complete. Spune că a avut complici, că Luiza este în viață și că a predat-o. A indicat niște persoane, a dat niște nume. Sunt mai multe persoane. Sunt persoane care nu se aflau pe lista procurorilor. Ne-a amenințat, ne-a arătat semne obscene, ne-a spus cuvinte triviale. Nu văd cum ar putea să îl trimită în judecată pentru uciderea Luizei Melencu pentru că nu există probe, acte, că ea a murit. Dincă s-a luat de noi. A spus că oasele au fost plantate, că au fost aduse", a spus avcoatul Tonel Pop, apăratorul familiei Luizei Melencu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: