• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.2444 LEI
  1 GBP = 5.8603 LEI
  1 CHF = 4.6190 LEI
  1 HUF = 1.3745 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.7199 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gabriela Firea pregătește o lovitură pentru Nicușor Dan în prima ședință de Consiliu General

27 Noiembrie, 20:30

Liderul PSD București și fost primar al Capitalei, Gabriela Firea, a întocmit un proiect care va fi depus în Consilul General al Primăriei Capitalei pentru a acorda un stimulent financiar cadrelor medicale.

firea

Liderul PSD București și fost primar al Capitalei, Gabriela Firea, a întocmit un proiect care va fi depus în Consilul General al Primăriei Capitalei pentru a acorda un stimulent financiar cadrelor medicale. Proiectul va fi depus în prima ședință de Consiliu General, cea în care Nicușor Dan plănuia alegerea noului viceprimar și a liderilor de grup.

Respect pentru pacienți, condiții civilizate pentru aceștia și cadrele medicale! Medicii, asistenții și infirmierele din București care lucrează cu pacienți Covid 19, precum și cei care au fost detașați la DSP-uri și Ambulanță vor putea primi un stimulent financiar din Partea Primăriei Capitalei (ASSMB) prin depunerea Proiectului de Hotărâre pe care l-am lucrat azi, împreună cu grupul celor 21 de consilieri generali ai PSD, din cadrul Consiliului General.

Acest proiect a apărut ca o necesitate, cât timp guvernul Orban a promis stimulente financiare personalului medical din linia întâi și, față de cei mai mulți, nu s-a ținut de cuvânt.

Am aflat de la reprezentanții Sindicatului SANITAS că doar 30% dintre medici și asistenți au primit stimulentul financiar cu care s-au lăudat guvernanții.

Ceilalți au fost uitați de luni de zile.

Miercuri, pe 2 decembrie, este convocată de catre noul primar o sedință ordinară a CGMB.

Dar, stupoare!, în loc de proiecte de hotărâre benefice pentru bucureșteni, investiții, rectificare bugetară etc, sunt doar două puncte pe ordinea de zi : alegerea președintelui de ședință și a membrilor comisiilor de specialitate.

Nimic pentru oameni, totul pentru ei.

Chiar și din opoziție, noi ne ocupăm cu seriozitate de problemele orașului și ale fiecărui cetățean”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: