• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gabriela Firea: Klaus Iohannis are o atitudine nedemocratică. Dreapta se transformă în noul CDR

11 Decembrie, 13:24

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că președintele Klaus Iohannis are o atitudine nedemocratică, asta pentru că negociază în paralel cu partidele politice, în timp ce ”noul CDR” al partidelor de dreapta aleargă după felierea ciolanului.

 

 

firea

”Atitudinea nedemocratică a președintelui și deciziile neconstituționale privind formarea noului guvern aruncă Dreapta ReUnită în “nou CDR” într-o goană sinistră de feliere a ciolanului, în timp ce românii mor sau se îmbolnăvesc cu miile. Klaus Iohannis și ”noul CRD” i-au abandonat pe oameni în ghearele pandemiei și nu fac altceva decât să împartă ministere, să facă propuneri de premieri și de miniștri și să lipească cât mai mulți politruci de câte o sinecură.

În timp ce PSD vine cu un program concret de luptă împotriva pandemiei și de relansare economică, un program care se poate aplica din prima zi de guvernare, Iohannis și ”Noul CDR” împart ministerele, nu după soluții, competență ori măsuri din programele partidelor, ci doar după interesele politice si financiare ale acestora.

În acest moment, nu există un program de guvernarea al ”noului CDR”, nu există un plan al noului CDR pentru ieșirea din criza epidemiologică, nu există un program pe educație, nu există un program pe sănătate, nu există o perspectivă privind măsurile de relansare economică.

Dincolo de lupta pe ciolan dintre PNL, USR și UDMR, există doar certitudinea că un guvern al Dreptei va lua măsuri de austeritate, va desființa mii de locuri de muncă, va crește fiscalitatea și va bloca majorarea salariilor, a pensiilor detalii și a indemnizațiilor pentru copii.”, scrie Gabriela Firea.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: