• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gabriela Firea și-a lansat sloganul pentru alegerile locale

23 Iulie, 15:18

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a lansat sloganul pentru campania de la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui său: "Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor". Aceasta scrie, într-un mesaj pe Facebook, că în această perioadă „se fac și se desfac alianțe politice electorale”, dar ea se aliază „doar cu oamenii”.

firea

„În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii.

Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă oamenii. Viață lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu.

De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliați, că să câștigați?

Mă aliez doar cu oamenii!

Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu!

De 30 de ani, sunt aproape de oameni.

În presă, le-am apărat interesele.

În Senat, am propus și votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați.

La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele.

Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni.

Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură.

Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogari că ar fi de stânga sau de dreapra. În ultima perioada observ că sunt și alțîi care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv.

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădinițe sunt probleme pur și simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta.

Repet, îmi doresc o singură alianța, că și până acum. Nu umblu după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor.

Pe cei care gândesc la fel îi aștept lângă mine.

Să fim împreună Alianța: Firea pentru oameni!”, arată un mesaj publicat joi pe Facebook de propunerea de candidat PSD la alegerile pentru Primăria București, Gabriela Firea.

Gabriela Firea este susținută de PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. În urmă cu două săptămâni, ea declara că își va retrage candidatura dacă „domnii de pe centru-stânga” - aluzie la Robert Negoiță și Victor Ponta - au un scor în sondaje mai mare decât are ea.

Liderul Pro România a afirmat, miercuri seara, că săptămâna viitoare partidul său își va anunța candidații pentru București și a anunțat că și-a unit forțele cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 care a plecat recent din PSD pentru a-și forma un partid nou.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: