• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 20º C
  Craiova 24º C
  Galati 24º C
  Iasi 24º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 23º C
 • 1 EUR = 4.6303 LEI
  1 USD = 3.9308 LEI
  1 GBP = 5.2996 LEI
  1 CHF = 3.9298 LEI
  1 HUF = 1.4578 LEI
  1 BGN = 2.3675 LEI
  1 JPY = 3.5428 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Furtunile au făcut prăpăd în ţară

04 Septembrie, 10:35

Furtuni violente în mai multe zone din ţară.

PLOAIE

Grindina a făcut prăpăd în mai multe judeţe iar vântul puternic a smuls acoperişuri şi a doborât copaci. 100 de persoane au fost evacuate în timpul nopţii la Bacău după ce acoperişul unui bloc a luat foc de la un trăsnet.

Panică la Bacău noaptea trecută. 100 de persoane au fost evacuate după ce acoperişul uni bloc a luat foc de la un trăsnet! În urma incendiului au ars circa 300 de metri pătraţi de acoperiş. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Furtuna a făcut prăpăd şi în Capitală. Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit, în urma furtunii de duminică noapte, atât în Bucureşti, cât şi în judeţul Ilfov, pentru extragerea apei din opt curţi şi pentru îndepărtarea a cinci copaci de pe carosabil, precum şi pentru scoaterea unui autoturism blocat în apă.

La Cluj rafalele de vânt au smuls mai multe acoperişuri şi a rupt copaci. Străzile au fost inundate. De asemenea, oamenii au anunţat şi faptul că vântul a doborât în unele locuri copaci sau stâlpi de electricitate.

O furtuna cu ploaie torentială, vânt puternic şi bucaţi de grindină au făcut prăpad în gospodăriile din judeţul Mehedinţi. Ploaia cu grindină care nu a durat câteva minute a inundat mai multe case.

O jumătate de oră de ploaie torențială a umplut de apa şi strazile din Curtea de Argeș. Trei bulevarde au fost pur si simplu transformate în râuri, la fel ca mai multe parcari dintre blocuri. Vântul a bătut cu putere.

 

Citeste mai mult despre: furtuna, grindină, vant
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: