• Bucuresti 34º C
  Baia Mare 31º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 29º C
  Craiova 31º C
  Galati 32º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 32º C
 • 1 EUR = 4.6663 LEI
  1 USD = 4.0420 LEI
  1 GBP = 5.3256 LEI
  1 CHF = 4.0578 LEI
  1 HUF = 1.4384 LEI
  1 BGN = 2.3859 LEI
  1 JPY = 3.6793 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Furtunile au făcut prăpăd în ţară

09 Mai, 16:19

Ploile şi inundaţiile au făcut ravagii în mai multe zone din ţară.

furtuna

O vijelie de o forţă neobişnuită a provocat inundaţii în Tulcea, unde maşinile au fost luate pe sus de viitură. La Constanţa s-a format un fenomen ce seamănă cu o tornadă, iar în Capitală un copac a căzut peste două maşini.

Inundaţii devastatoare au fost la Tulcea. Mai multe maşini surprinse în trafic de viitură au fost pur şi sumplu luate pe sus. Drumul naţional Tulcea - Bucureşti a fost blocat de şuvoaie mai bine de două ore.

A fost prăpăd şi la Alba-Iulia în urma ploilor torenţiale. Pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a scoate apa din subsoluri şi curţi. Canalizările au refulat, iar străzile s-au umplut de apă.

După inundaţiile de duminică, judeţul Dâmboviţa a fost lovit de grindină. Mai multe localităţi din nordul judeţului au fost devastate de o cădere masivă de grindină. Practic, pământul s-a albit ca şi cum afară ar fi nins.

Incident grav a fost și în Capitală din cauza ploii. Un copac a căzut peste două mașini pe Bulevardul Camil Ressu şi le-a avariat serios. Pompierii care au ajuns la fața locului spun că şi vântul puternic a contribuit la prăbuşirea pomului.

 

Citeste mai mult despre: furtuni, inundatii, ploi, prapad
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: