• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 15º C
  Craiova 16º C
  Galati 13º C
  Iasi 12º C
  Suceava 11º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.7759 LEI
  1 USD = 4.3145 LEI
  1 GBP = 5.5810 LEI
  1 CHF = 4.3522 LEI
  1 HUF = 1.4262 LEI
  1 BGN = 2.4419 LEI
  1 JPY = 3.9646 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Furtuni violente în mai multe zone ale ţării. Ploaie torenţială cu fulgere şi în Capitală

30 Mai, 11:48

Furtunile de noaptea trecută au produs pagube însemnate în multe localităţi din România. Peste 20 de copaci, trei stâlpi de curent electric au fost doborâţi de vântul puternic în oraşul Corabia, iar trei autoturisme parcate au fost avariate. Şi în Bucureşti, au fost ploi torenţiale cu tunete şi fulgere, iar la Zalău două școli arată pur şi simplu ca după un bombardament.

furtunq

Pompierii din Olt au intervenit noaptea trecută pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar şi un acoperiş. Nu au fost înregistrate victime, iar trei autoturisme parcate au fost avariate uşor, potrivit news.ro.

Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia şi societăţii de distribuţie a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI, au acţionat pentru îndepărtarea efectelor negative.

Din datele transmise de operatorul de energie electrică, şase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din oraşul Corabia nu erau alimentaţi cu energie electrică joi dimineaţă, echipele de intervenţie aflându-se în teren pentru remedierea situaţiei.

Furtuni au fost şi în Capitală. Două maşini au fost avariate după ce un copac a căzut peste ele pe strada Polonă din Capitală, o casă şi un demisol au fost inundate, iar banda a doua a DN1, în zona Otopeni, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: