• Bucuresti 11º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 8º C
  Craiova 13º C
  Galati 8º C
  Iasi 8º C
  Suceava 9º C
  Timisoara 10º C
 • 1 EUR = 4.7790 LEI
  1 USD = 4.3101 LEI
  1 GBP = 5.6586 LEI
  1 CHF = 4.4487 LEI
  1 HUF = 1.4187 LEI
  1 BGN = 2.4435 LEI
  1 JPY = 3.9337 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Funeraliile generalului Qassem Soleimani s-au transformat într-o tragedie de proporţii. Peste 32 de morţi

07 Ianuarie, 15:22

Funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani au avut loc marţi în localitatea natală, Kerman. Îmbulzeala celor care au vrut să asiste la ceremonie a dus la o adevărată tragedie, zeci de pesoane pierzându-şi viaţa.

sgasg

Autorităţile au revizuit bilanţul la 32 de morţi şi 180 de răniţi. Funeraliile au fost amânate, urmând să se ţină la o dată ce va fin anunţată ulterior.

Imaginile de la faţa locului sunt absolut şocante, iar bilanţul se schimbă de la un minut la altul. Televiziunea de stat iraniană anunţă că zeci de persoane şi-au pierdut viaţa sau au fost rănite, mulţimea cuprinsă de panică sau furie, nu se ştie exact deocamdată, călcându-se în picioare.

În acelaşi timp, comandantul Gardienilor Revoluţiei, Hossein Salami, a avertizat marţi că Iranul se va răzbuna într-o manieră "dură şi decisivă" pentru uciderea de către Statele Unite a generalului Qassem Soleimani. Într-un discurs rostit marţi la Kerman, în faţa mulţimii venite să-i aducă un ultim omagiu lui Soleimani, şeful Gardienilor Revoluţiei a spus că răspunsul Iranului va fi de o asemenea amploare încât "inamicul îşi va regreta greşeala". "Ne vom răzbuna", a arătat Salami, care a prezis de asemenea că forţele americane vor fi "curând" expulzate din regiunea Orientului Mijlociu

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: