• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9256 LEI
  1 USD = 4.0527 LEI
  1 GBP = 5.7135 LEI
  1 CHF = 4.4985 LEI
  1 HUF = 1.3998 LEI
  1 BGN = 2.5184 LEI
  1 JPY = 3.7111 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Funeraliile generalului Qassem Soleimani s-au transformat într-o tragedie de proporţii. Peste 32 de morţi

07 Ianuarie, 15:22

Funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani au avut loc marţi în localitatea natală, Kerman. Îmbulzeala celor care au vrut să asiste la ceremonie a dus la o adevărată tragedie, zeci de pesoane pierzându-şi viaţa.

sgasg

Autorităţile au revizuit bilanţul la 32 de morţi şi 180 de răniţi. Funeraliile au fost amânate, urmând să se ţină la o dată ce va fin anunţată ulterior.

Imaginile de la faţa locului sunt absolut şocante, iar bilanţul se schimbă de la un minut la altul. Televiziunea de stat iraniană anunţă că zeci de persoane şi-au pierdut viaţa sau au fost rănite, mulţimea cuprinsă de panică sau furie, nu se ştie exact deocamdată, călcându-se în picioare.

În acelaşi timp, comandantul Gardienilor Revoluţiei, Hossein Salami, a avertizat marţi că Iranul se va răzbuna într-o manieră "dură şi decisivă" pentru uciderea de către Statele Unite a generalului Qassem Soleimani. Într-un discurs rostit marţi la Kerman, în faţa mulţimii venite să-i aducă un ultim omagiu lui Soleimani, şeful Gardienilor Revoluţiei a spus că răspunsul Iranului va fi de o asemenea amploare încât "inamicul îşi va regreta greşeala". "Ne vom răzbuna", a arătat Salami, care a prezis de asemenea că forţele americane vor fi "curând" expulzate din regiunea Orientului Mijlociu

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: