• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Fundatia YOUness se alatura Universitatii Carol Davila in cadrul unui studiu

24 Octombrie, 09:50

Multumim Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila pentru sansa extraordinara acordata Fundatiei YOUness prin fondatoarea sa, Dr Vanessa Youness, de a studia efectele decalcifierii glandei pineale, in cadrul doctoratului ‘Studiu clinic si chimico-toxicologic privind influenta principiilor active din diferite produse vegetale asupra tulburarilor asociate consumului de xenobiotice ’.

youness

O premiera in Romania, speram ca acest studiu va aduce o schimbare masiva de perspectiva in ceea ce priveste validitatea medicinei integrative ca fiind generatoare de efecte curative multiple asociate totodata cu lipsa efectelor secundare nedorite.

Asteptam cu nerabdare rezultatele acestui studiu cu componenta analitica dar si cu cercetare in vitro, ce se va desfasura pe durata a 4 ani, la capatul carora, in calitate de deschizatori de drumuri, vom fi mandri sa impartasim descoperirile cu comunitatatea stiintifica internationala dar si cu publicul larg.

Amintim pe aceasta cale ca eforturile de popularizare si de educare a publicului larg cu privire la beneficiile de necontestat ale medicinei alternative nu sunt o noutate pentru Fundatia YOUness. Prin presedinta si fondatoarea sa – Dr Vanessa Youness, Fundatia aloca resurse pentru sprijinirea persoanelor cu probleme medicale deosebite ce nu si-au gasit vindecarea prin mijloacele medicinei clasice, potrivit fundatiayouness.ro.

Desi de o importanta cruciala, astazi se vorbeste putin despre glanda pineala si despre rolul fundamental pe care il are in buna functionare a organismului. Studiile stiintifice coerente referitoare la tehnicile de decalcifiere sunt rarisime si insuficient dezvoltate, cu atat mai putin conduse si validate de o instanta cu autoritate precum Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila.

In mod similar, Clinica YOUness este un proiect de antreprenoriat social unic in Romania, fondat si sustinut activ pe parcursul intregului proces de dezvoltare de catre Dr Vanessa Youness. Beneficiind de aportul celor mai buni specialisti din domeniu, clinica dispune de cele mai eficiente tratamente naturiste complementare, menite sa purifice, vindece si relaxeze corpul si mintea.

Pentru cei care nu sunt familiarizati, glanda pineala este o glanda a sistemului endocrin, o formatiune mica si conica a creierului, responsabila pentru secretia de melatonina, cu un rol fundamental in reglarea somnului si a starii de veghe. Studiile preliminare arata ca dupa varsta de 3 ani, 90% din populatie are glanda pineala calcifiata si inactiva, in special din cauza florului din apa retelei publice potabile, a celui aflat in pasta de dinti sau a pesticidelor si chimicalelor cu care intram in contact in viata de zi cu zi.

Calcifierea glandei pineale este asociata cu o serie de boli in literatura medicala, dintre care mentionam: tulburari circadiene, dezechilibre hormonale (melatonina scazuta), insomnie, dureri lombare, accidente vasculare, Alzheimer sau Parkinson. Consideram un privilegiu si o oportunitate exceptionala ca prin acest intermediul acestui doctorat sa punem o piatra de temelie in ameliorarea si remedierea acestor afectiuni severe.

Participarea Fundatiei la doctoratul lansat de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila privitor la tehnicilor de decalcifiere a glandei pineale, vine ca o continuare fireasca a dorintei noastre de a maximiza beneficiile medicinei complementare si de a le face accesibile tuturor celor aflati in cautarea vindecarii. Multumim inca o data acestei institutii prestigioase pentru deschiderea de care da dovada si pentru rolul esential in revolutionarea medicinei alternative pe care si-l asuma.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: