Comunicatele separatiștilor de la Tiraspol au fost difuzate în timp real, Serviciul de presă al liderului transnistrean informând despre cine a participat la întâlnire și oferind detalii despre subiectele discutate.

Cei doi s-au întâlnit în reședința șefului statului la Condrița. Serviciul de presă al separatistului principal din Tiraspol a emis un comunicat în care spune că Dodon și Krasnoselski au discutat tete-a-tete timp de o oră apoi la masa de discuții au venit și reprezentanții delegațiilor.

Krasnoselski a venit însoțit de șeful așa-zisei administrații prezidențiale, Serghei Belous, „ministrul economiei”, Serghei Obolonik, „ministrul de externe”, Vitali Ignatiev și „viceministrul de interne”, Ruslan Slobodeniuk. Delegația președintelui este formată din conslierii, Pavel Voicu, Elena Gorelova, Vasilie Șova și Nicolae Țveatcov.

Potrivit separatiștilor, Dodon a salutat „delegația transnistreană pe pământ moldovenesc” și a spus că este prima vizită a unor reprezentanți din stânga Nistrului în reședința șefului statului Republica Moldova.

Potrivit aceluiași comunicat, Igor Dodon a subliniat că relațiile dintre Chișinău și Tiraspol permit rezolvarea problemelor populației de pe cele două maluri ale Nistrului.

În același timp serviciul de presă al președinției nu a emis nici un comunicat.