• Bucuresti 15º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 10º C
  Cluj-Napoca 14º C
  Constanta 13º C
  Craiova 18º C
  Galati 14º C
  Iasi 15º C
  Suceava 11º C
  Timisoara 22º C
 • 1 EUR = 4.7607 LEI
  1 USD = 4.2327 LEI
  1 GBP = 5.5053 LEI
  1 CHF = 4.1761 LEI
  1 HUF = 1.4879 LEI
  1 BGN = 2.4341 LEI
  1 JPY = 3.7834 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

FOTO // Externat de la Psihiatrie, un tânăr originar din R. Moldova a terorizat femeile din Iași

03 Septembrie, 10:16

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a instalat destul de repede teroarea în mai multe zone din Iași. El se pare că ar fi consumator de droguri și s-a refugiat la Iași de ceva timp. De loc este din Republica Moldova, dar de câteva luni își face veacul pe străzile din Iași.

psihiatrie

 

De mai mult timp au apărut câteva postari în mediul online în care diferite persoane din Iași se plângeau și povesteau cum au fost atacate. La un moment dat a apărut și o poză cu individul ajuns cunoscut peste noapte. O femeie a povestit cum a fost mușcată de picior, alta cum a fost amenințată și bruscată, iar exemplele pot continua, scrie bzi.ro.

Joi, 30 august 2018, lucrurile au ajuns prea departe. Tânărul pe nume Ștefan Șofronii și-a ales o nouă victimă, o tânără de aproximativ 20 de ani. Cum a procedat? Ștefan s-a apropiat de tânără și i-a smuls un cercel din ureche, iar mai apoi a scos un spray lacrimogen și i-a spus să-i dea și celălalt cercel. Tânăra s-a conformat și i-a dat cercelul. Șofronii nu s-a mulțumit însă numai cu atât. I-a smuls din mână geanta femeii și s-a făcut nevăzut.

Tânăra și-a sunat soțul și i-a spus ce s-a întâmplat. După un timp, bărbatul a plecat în căutarea lui Sofronii însoțit de un frate și doi prieteni. Nu a durat prea mult și l-au găsit. Șofronii a scos din nou spray-ul iritant și a pulverizat un jet înspre tinerii care încercau să recupereze bunurile victimei. Sofronii a fugit într-un magazin.

"El i-a tras cercelul din ureche și a scos spray-ul. I-a dat și celălalt cercel de frică, iar atunci i-a luat și geanta și a fugit. Noi l-am găsit coborând dintr-un autobuz. Am alergat după el, dar a dat cu spray. A fugit într-un magazin și de acolo a fost luat de polițiști", a spus unul dintre tinerii care l-au prins pe infractor.

Acolo l-au găsit și polițiștii care l-au încătușat și dus la audieri. Până acum, Șofronii a fost cercetat pentru lovire sau alte violente, însă joi noaptea pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată și a fost dus la Institutul de Psihiatrie. Cercetările în acest caz continuă. Individul ar putea ajunge după gratii pentru tâlhărie.

 

 

 

Citeste mai mult despre: Iasi, psihiatrie, Republica Moldova, Romania, tanar, teroriza
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: