• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 21º C
  Craiova 20º C
  Galati 20º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1678 LEI
  1 GBP = 5.3626 LEI
  1 CHF = 4.5176 LEI
  1 HUF = 1.3350 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.9474 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Fostul ministrul Petre Daea, în vizorul procurorilor. Acuzaţii de fraudă de 900.000 euro

28 Ianuarie, 21:36

Petre Daea, fostul ministrul al Agriculturii, a intrat în vizorul procurorilor DNA pentru o posibilă fraudă de 900.000 euro descoperită de Corpul de Control a actualului ministru al Agriculturii. Potrivit unor surse citate de România TV, raportul Corpului de Control a fost trimis la Parchet pentru ca procurorii sa investigheze posibila frauda.

DAEA

Corpul de Control a actualului ministru al Agriculturii a facut o verificare în privinţa Casei Române de Comerţ Agroalimentar UNIREA, societate comercială deschisă la initiativa fostei cunduceri a ministerului. În aceste magazine se vindeau legume și produse din carne doar de la producătorii români.

Potrivit surselor România TV, acuzațiile se îndreaptă spre decizia de a investi in achizitionarea unui depozit de frig, spatiu necesar depozitarii marfurilor pentru magazinele "Unirea".

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, susţine că nu crede că ar fi vreo ilegalitate, ci doar se încearcă blocarea acelui proiect de către conducerea liberală a ministerului.

"Atitudinea dumnealui din ultima perioadă si corpul acesta de control care a blocat activitatea mă indreptăţeşte pe mine să afirm public că doreşte acest blocaj şi iată că a reuşit căutând şi anume acuze pe care eu le exclud din capul locului", a declarat Petre Daea.

Potrivit unor surse, raportul Corpului de Control al ministrului Agriculturii fost trimis la Parchetul General pentru ca procurorii sa investigheze posibila frauda.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: