• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 26º C
  Craiova 21º C
  Galati 26º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.6550 LEI
  1 USD = 3.9774 LEI
  1 GBP = 5.2757 LEI
  1 CHF = 3.9781 LEI
  1 HUF = 1.4457 LEI
  1 BGN = 2.3800 LEI
  1 JPY = 3.5378 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Fostul ministru Aurelia Cristea a demisionat din PSD

01 Februarie, 17:30

Aurelia Cristea, fost deputat şi ministru pentru Dialog Social, a anunţat că demisionează din PSD.

AURELIA CRISTEA

”În cursul zilei de astăzi am depus demisia mea din rândurile Partidului Social Democrat. O decizie luată în zorii unei zile care a urmat unei seri şi nopţi negre pentru România şi pentru noi toţi”, a scris, pe Facebook, Aurelia Cristea.

Ea susţine că a intrat în PSD în 1996 cu speranţa că va putea contribui la clădirea unui viitor mai bun pentru România. ”Am fost conştientă că va fi greu, însă nu am dezarmat aproape niciodată. Nici când am fost atacată, nici când am fost jignită, nici când mi s-au făcut nedreptăţi. Pentru că am crezut şi cred în continuare că, atâta timp cât eşti consecvent cu tine şi cu principiile tale şi atâta timp cît nu încerci să înşeli încrederea celor din jur, nu există barieră insurmontabilă”, afirmă Cristea.

Fostul ministru susţine că a ajuns în punctul în care nu mai poate sta într-un partid a cărui conducere a renunţat la valorile după care ea şi-a ghidat cariera. ”Într-un astfel de moment, cred că avem fiecare datoria morală să nu rămânem indiferenţi. Iar eu nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infracţional aflat vremelnic în fruntea PSD şi , din păcate, al ţării. Sunt convinsă că există un număr suficient de mare de membrii ai Partidului Social Democrat care se ghidează după aceleaşi principii sănătoase. Sunt convinsă că exact ei vor sta la baza reformării necesare şi reconstrucţiei de credibilitate pe care o consider vitală în acest moment. Lor le doresc succes, eu însă mi-am pierdut speranţa că mai pot schimba ceva din interior”, a conchis Aurelia Cristea.

 

Citeste mai mult despre: Aurelia Cristea, demisie, ministru, psd
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: