• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9487 LEI
  1 USD = 4.3767 LEI
  1 GBP = 5.8121 LEI
  1 CHF = 4.7595 LEI
  1 HUF = 1.3605 LEI
  1 BGN = 2.5302 LEI
  1 JPY = 3.8642 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Fostul adjunct al IPJ Olt, comisarul Nicolae Alexe, audiat la Secţia Specială în dosarul Caracal

07 August, 14:07

Comisarul Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt, s-a prezant joi la secţia specială de investigare a magistraţilor pentru a fi audiat în dosarul deschis după tragedia din Caracal, în care se cercetează felul în care au intervenit autorităţile.

alexe

Comisarul Nicolae Alexe, șeful operativ al IPJ Olt care a coordonat acțiunea de la Caracal în dosarul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, a apelat la Remus Rădoi "Codiță", un controversat om de afaceri din judeţ, pentru a-l ajuta să găsească fetele dispărute, dezvăluie Libertatea.ro. Şeful operativ al IPJ Olt i-a trimis lui Remus Rădoi, pe WhatsApp, poze şi informaţii confidenţiale din ancheta privind dispariţia Alexandrei şi a Luizei.

Într-o declarație pentru B1.ro, comisarul şef Nicolae Alexe a susținut că informațiile despre care se vorbește erau deja publice în acel moment. Asta pentru că acestea fuseseră postate pe o pagină de Facebook.

"Dacă nu făceam ceea ce am facut mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impune că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informații de care vorbiți dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu știu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon și le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice", a declarat pentru B1.ro, comisarul șef Nicolae Alexe.

Remus Rădoi a explicat că Poliţia nu i-a trimis poza suspectului, ci i-a cerut ajutor pentru identificarea maşinii acestuia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: