• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 23º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 25º C
  Craiova 30º C
  Galati 29º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.8433 LEI
  1 USD = 4.2377 LEI
  1 GBP = 5.3434 LEI
  1 CHF = 4.5111 LEI
  1 HUF = 1.3686 LEI
  1 BGN = 2.4763 LEI
  1 JPY = 3.9628 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Fostul adjunct al IPJ Olt, comisarul Nicolae Alexe, audiat la Secţia Specială în dosarul Caracal

07 August, 14:07

Comisarul Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt, s-a prezant joi la secţia specială de investigare a magistraţilor pentru a fi audiat în dosarul deschis după tragedia din Caracal, în care se cercetează felul în care au intervenit autorităţile.

alexe

Comisarul Nicolae Alexe, șeful operativ al IPJ Olt care a coordonat acțiunea de la Caracal în dosarul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, a apelat la Remus Rădoi "Codiță", un controversat om de afaceri din judeţ, pentru a-l ajuta să găsească fetele dispărute, dezvăluie Libertatea.ro. Şeful operativ al IPJ Olt i-a trimis lui Remus Rădoi, pe WhatsApp, poze şi informaţii confidenţiale din ancheta privind dispariţia Alexandrei şi a Luizei.

Într-o declarație pentru B1.ro, comisarul şef Nicolae Alexe a susținut că informațiile despre care se vorbește erau deja publice în acel moment. Asta pentru că acestea fuseseră postate pe o pagină de Facebook.

"Dacă nu făceam ceea ce am facut mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impune că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informații de care vorbiți dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu știu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon și le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice", a declarat pentru B1.ro, comisarul șef Nicolae Alexe.

Remus Rădoi a explicat că Poliţia nu i-a trimis poza suspectului, ci i-a cerut ajutor pentru identificarea maşinii acestuia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: