• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 33º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 31º C
  Constanta 27º C
  Craiova 32º C
  Galati 30º C
  Iasi 30º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 34º C
 • 1 EUR = 4.8351 LEI
  1 USD = 4.1131 LEI
  1 GBP = 5.3685 LEI
  1 CHF = 4.4859 LEI
  1 HUF = 1.4009 LEI
  1 BGN = 2.4721 LEI
  1 JPY = 3.8919 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Firea, despre proiectul privind staţia de epurare a apelor uzate şi incineratorul de nămol de la Glina

07 Octombrie, 12:33

Proiectul privind noua linie a staţiei de epurare a apelor uzate şi incineratorul de nămol de la Glina este de o complexitate deosebită, iar autorităţile de la Bucureşti ţin legătura în acest sens cu Ambasadele Franţei şi Spaniei, ţări de unde provin executanţii acestuia, a declarat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. scrie Agerpres.

firea

"Este un proiect important, un proiect de mediu, un proiect pe care îl numim cel mai important şi ca sumă. Chiar dacă stadiul fizic este deocamdată de 22% , este unul normal având în vedere că am semnat ordinul de începere e lucrărilor abia în septembrie 2019 şi este o valoare foarte mare a investiţiei. Şi această staţie are o complexitate deosebită. Constructorul este o asociere franco-spaniolă, ţinem permanent legătura atât cu Ambasada Franţei, cât şi cu Ambasada Spaniei, astfel încât lucrările în şantier atât la staţia de epurare cât şi la incineratorul de nămol să decurgă conform contractului, conform etapelor pe care le-am stabilit de comun acord prin semnarea contractului", a susţinut primarul general.

Gabriela Firea s-a aflat luni pe şantier pentru a verifica stadiul lucrărilor la noua linie a staţiei de epurare a apelor uzate şi la incineratorul de nămol de la Glina, alături de ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: