• Bucuresti 28º C
    Baia Mare 25º C
    Brasov 26º C
    Cluj-Napoca 24º C
    Constanta 26º C
    Craiova 25º C
    Galati 29º C
    Iasi 25º C
    Suceava 23º C
    Timisoara 27º C
  • 1 EUR = 4.8358 LEI
    1 USD = 4.1020 LEI
    1 GBP = 5.3603 LEI
    1 CHF = 4.4986 LEI
    1 HUF = 1.3966 LEI
    1 BGN = 2.4725 LEI
    1 JPY = 3.8431 LEI
  • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Firea anunță că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

09 Iulie, 09:53

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seară, că nu va renunţa la candidatura pentru un nou mandat, ”pot să vină şi zece candidaţi”. Firea a menţionat că i s-a sugerat să candideze la alegerile parlamentare, pentru Senat.

firea

Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Generală. Nu-mi mai trimiteţi apropouri, nu-mi mai trimiteţi emisari. (...) sugerându-mi-se să candidez pe lista de la Senat – aşa mi se spune – nu mai candida la alegerile locale, candizezi la Senat, te ajutăm să ai şi o funcţie la Senat, preiei partidul  - devi premier. Nu mă interesează decât să fiu serioasă faţă de oameni”, a declarat, miercuri seară, la Realitatea Plus, Gabriela Firea.

Acasta a afirmat că nu renunţă ”pot să vină şi zece candidaţi”.

Cetăţenii vor vota un om, nu comploturi politice, nu vor vota maşinaţiuni politice sau financiare sau oameni care se vede de la o poştă că au interes financiar să ajungă la Primărie”, a mai declarat Firea.

Gabriela Firea a afirmat, marţi seară, că renunţă la candidaturala Primăria Capitalei, dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea, informează news.ro.

Firea susţine că partidele de stânga crează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: