• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 12º C
  Brasov 10º C
  Cluj-Napoca 12º C
  Constanta 15º C
  Craiova 16º C
  Galati 14º C
  Iasi 12º C
  Suceava 10º C
  Timisoara 14º C
 • 1 EUR = 4.8747 LEI
  1 USD = 4.1588 LEI
  1 GBP = 5.4016 LEI
  1 CHF = 4.5641 LEI
  1 HUF = 1.3220 LEI
  1 BGN = 2.4924 LEI
  1 JPY = 3.9952 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Firea acuză USR și PNL că vor frauda alegerile, Nicușor Dan denunță ”fake-news și o compară cu Elena Ceaușescu

25 Septembrie, 12:36

Gabriela Firea a acuzat PNL și USR că pregătesc fraudarea alegerilor locale de duminică, fără să prezinte probe. Într-o emisiune la Antena 3, Firea a spus că din ”câte aud, PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele, spre exemplu, şi ale celorlalţi candidaţi din partea noastră”.

firea

”Am primit informaţii că, la câteva dintre şedinţe, li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdăreşti buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat”, a mai spus Firea la Antena 3.

Nicușor Dan a replicat printr-o postare pe Facebook, respingând categoric acuzațiile și comparând-o pe Gabriela Firea cu soția fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu.

”Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București. Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute. La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura”, a scris candidatul comun al PNL, USR și PLUS pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: