• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8745 LEI
  1 USD = 4.0189 LEI
  1 GBP = 5.5210 LEI
  1 CHF = 4.5279 LEI
  1 HUF = 1.3547 LEI
  1 BGN = 2.4923 LEI
  1 JPY = 3.8734 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

#Fake NEWS prezidențial. Dodon îl refuză pe Poroșenko chiar dacă acesta nici nu vine, nici nu-l vrea

12 Februarie, 10:35

Igor Dodon pare să trăiască în lumea lui, departe de realitățile R.Moldova. Șeful statului a declarat aseară la Accent TV că nu va accepta să se vadă cu președintele Igor Dodon a declarat aseară la Accent TV că nu va accepta să se vadă cu președintele ucrainean Petro Poroșenko în timpul vizitei pe care pe care cel din urma avea să o întreprindă la Chișinău.

Dodon

Toate bune până aici (!) doar că Porosheko nu mai vine în R.Moldova, cel puțin nu în perioada imediat următoare, și - colac peste pupăză - acesta nici nu a cerut o întrevedere cu Igor Dodon.

„Într-adevăr s-a discutat despre o astfel de vizită a domnului Poroșenko la Chișinău, doar că aceasta a fost mai demult amânată. Pe agenda bilaterală se menține acest subiect, prin urmare vizita va avea loc într-o perioadă ulterioară. În ceea ce privește o eventuală întrevedere dintre președintele ucrainean și Igor Dodon, vă pot comunica că - pe canalele diplomatice - partea ucraineană nu a cerut o astfel de întâlnire”, a declarat pentru Deschide.MD Alex Roitman, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe.

Vom preciza că potrivit gradului de informare a președintelui R.Moldova Igor Dodon, președintele ucrainean Petro Poroșenko ar fi urmat să vină la Chișinău în săptămâna curentă, sau cea viitoare. În context, Igor Dodon a spus că nu vrea să se întâlnească cu omologul său ucrainean, afirmând acest lucru pe un ton decisiv în cadrul unei emisiuni TV. Dodona și-a motivat decizia prin faptul că nu vrea să se implice în alegerile din Ucraina.

De asemenea, este important să precizăm că Petro Poroșenko a declarat anterior că se va vedea cu Igor Dodon numai după ce acesta va recunoaște că Crimeea este teritoriu ucrainean ocupat ileagl de ruși.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: