• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -1º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta 3º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava -1º C
  Timisoara 2º C
 • 1 EUR = 4.6260 LEI
  1 USD = 3.9243 LEI
  1 GBP = 5.2342 LEI
  1 CHF = 3.9689 LEI
  1 HUF = 1.4739 LEI
  1 BGN = 2.3653 LEI
  1 JPY = 3.4844 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Facebook Messenger, o nouă funcţie foto

21 Decembrie, 09:23

Aplicaţia Facebook Messenger face încă un pas către o platformă complexă de comunicare, prin adăugarea funcţiei My Day şi a unei camere foto care permite modificarea în timp real a imaginii, prin aplicarea unor efecte predefinite, scrie news.ro.

mess

Prin My Day, fiecare utilizator de Facebook Messenger poate pune o fotografie care să rezume modul în care a trăit în ultimele 24 de ore. Vizibilă tuturor prietenilor, poza respectivă va fi ştearsă automat după 24 de ore. Cel care a postat-o va putea vedea exact cine s-a uitat la ea.

Pentru a face loc noii facilităţi, interfaţa aplicaţiei Facebook Messenger a fost modificată astfel încât să includă şi secţiunea My Day. Aici pot fi văzute pozele zilnice ale tuturor prietenilor de pe Facebook. Designul este similar funcţiei Moments din Instagram, care, la rândul ei, a fost copiată de Facebook de la Snapchat.

Cu această ocazie, Facebook Messenger are o nouă cameră foto care pune fotografia în centrul aplicaţiei. Disponibilă la un simplu swipe vertical, aceasta include o mulţime de rame pe care utilizatorii le pot aplica în timp real fotografiilor, încadrându-se astfel artificial în diverse scenarii.

Citeste mai mult despre: facebook, foto, functie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: