• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Facebook lansează noul Messenger Rooms, pentru a contracara Zoom

24 Aprilie, 16:49

Facebook introduce noul Messenger Rooms, ce poate găzdui grupuri de persoane în cadrul conversațiilor video, la care pot participa inclusiv utilizatori care nu au cont pe această rețea. Rețeaua socială lansează noul serviciu începând de astăzi, alături de o serie de funcții extinse, centrate pe videoconferințe în direct, pe Facebook, Instagram și WhatsApp, într-o aparentă încercare de a prelua din popularitatea bruscă a Zoom, transmite Agerpres.

facebook

Deși persoana care configurează conversația trebuie să dețină un cont activ de Facebook, ceilalți participanți o pot face chiar dacă nu au cont pe această rețea, pe mobil sau pe computer tip desktop. Messenger Rooms va putea găzdui în curând până la 50 de persoane, fără limită de timp, confidențialitatea și siguranța fiind o prioritate, a transmis compania, conform sursei citate. Serviciul va oferi, de asemenea, fundaluri imersive la 360 de grade, având la bază inteligența artificială, precum o plajă sau un apartament de lux pe apă.

Utilizatorii pot începe și partaja camere pe Facebook prin News Feed (Noutăți), grupuri și evenimente, iar în viitor va exista opțiunea de a crea camere de pe Instagram Direct, WhatsApp, precum și din dispozitivul de chat video Portal al Facebook. Messenger Rooms va putea fi folosit de săptămâna aceasta într-un număr limitat de țări, urmând ca disponibilitatea să fie extinsă în viitor.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: