• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 19º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 12º C
  Craiova 13º C
  Galati 16º C
  Iasi 18º C
  Suceava 15º C
  Timisoara 14º C
 • 1 EUR = 4.7584 LEI
  1 USD = 4.2306 LEI
  1 GBP = 5.4956 LEI
  1 CHF = 4.1689 LEI
  1 HUF = 1.4857 LEI
  1 BGN = 2.4330 LEI
  1 JPY = 3.7797 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Explozie puternică urmată de incendiu la o conductă de gaze din judeţul Gorj

15 Ianuarie, 15:03

O explozie puternică s-a produs luni la o conductă de gaz dintr-un parc de sonde petroliere, din judeţul Gorj.

EXPLOZIE

Explozia a fost urmată de un incendiu violent. Flăcările violente au atins 20 m înălţime. Cinci persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital. De asemenea, opt maşini au fost avariate.

Explozia s-a produs, luni, la o ţeavă de gaze dintr-un parc de sonde petroliere din localitatea Hurezani, judeţul Gorj.  Deflagrația a fost extrem de puternică, fiind urmată de un incendiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, cinci angajaţi ai staţiei de pompare a gazelor din localitatea Hurezani au fost rănite, doi dintre aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri. Opt autoturisme aflate în apropiere au fost avariate în urma exploziei, şase fiind distruse în totalitate.

Focul s-a extins la sediul administrativ al societăţii comerciale. Acoperişul clădirii a ars în incendiu, iar mai multe geamuri de la imobilele aflate în apropiere au fost sparte de suflul exploziei.

Trei echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spuma din cadrul ISU Gorj au intervenit la locul incendiului.  Conform reprezentanţilor ISU Gorj, în prezent, are loc o ardere controlată la gura ţevii respective pentru a fi arse gazele de pe conductă, alimentarea fiind oprită şi neînregistrându-se pericol pentru populaţie sau angajaţii societăţii.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: