• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 1º C
  Brasov 0º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 3º C
  Craiova 4º C
  Galati 0º C
  Iasi -2º C
  Suceava -5º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.6552 LEI
  1 USD = 3.7813 LEI
  1 GBP = 5.2837 LEI
  1 CHF = 4.0473 LEI
  1 HUF = 1.4879 LEI
  1 BGN = 2.3802 LEI
  1 JPY = 3.5385 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Explozie la un restaurant din Bucureşti

15 Februarie, 15:47

Cel puţin 16 maşini au fost avariate joi dimineaţă, în urma unei explozii urmate de un incendiu care s-a produs joi dimineaţă la un restaurant aflat la parterul unui bloc de pe bulevardul Gheorghe Şincai, a anunţat ISU Bucureşti Ilfov.

isu

nspectorii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au verificat stabilitatea clădirii de pe bd. Şincai afectată joi de explozia urmată de incendiu şi au stabilit că nu are structura de rezistenţă afectată şi nu prezintă pericol pentru populaţie, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov.

Din primele cercetări reiese că explozia ar fi fost provocată de o acumulare de gaze provenită de la cele şapte butelii depozitate în bucătăria unui restaurant de la parterul unui bloc de pe bulevardul Gheorghe Şincai.

"Erau şapte butelii folosite pentru prepararea mâncării la activitatea restaurantului. Nu a fost nimeni în local noaptea, dar scânteia care a provocat incendiul putea să apară de la corpurile de iluminat, aparatele electrice care funcţionau", a spus Daniel Vasile.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: