• Bucuresti 11º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 10º C
  Constanta 11º C
  Craiova 15º C
  Galati 10º C
  Iasi 9º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 13º C
 • 1 EUR = 4.7538 LEI
  1 USD = 4.2013 LEI
  1 GBP = 5.5344 LEI
  1 CHF = 4.2284 LEI
  1 HUF = 1.5008 LEI
  1 BGN = 2.4306 LEI
  1 JPY = 3.8125 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Elicopter prăbușit în parcarea stadionului din Leicester

29 Octombrie, 11:20

Elicopterul prăbușit la stadionul King Power din  Leicester ar fi avut o problemă cu rotorul posterior, care ar fi cauzat prăbușirea în spirală a aparatului de zbor, la doar câteva secunde de la decolare. Elicopterul care s-a prăbuşit şi a luat foc sâmbătă seară în apropiere de stadionul echipei Leicester City îl avea la bord pe patronul clubului de fotbal,Vichai Srivaddhanaprabha, alături de una dintre fiicele sale și alte trei persoane. Nimeni nu a supravieţuit, a transmis clubul britanic de fotbal, la peste 24 de ore la incident.

GTD

Martorii spun că elicopterul abia se ridicase deasupra stadionului, a rămas în aer pentru câteva secunde, a început să se învârtă, apoi s-a prăbușit în spirală, după ce ar fi avut o problemă la rotorul din spate. Elicopterul a izbucnit în flăcări când s-a prăbușit în parcarea folosită de obicei de angajații clubului Leicester, care era goală la acel moment.

„A ajuns deasupra stadionului și a început să se învârtă, luminile din dreptul cozii se învârteau haotic, asta era tot ce puteai vedea”, a declarat un martor.

Aceste declarații ale martorilor pot fi elemente-cheie în investigație, întrucât ce descriu oamenii sugerează că elicopterul prăbușit la Leicester ar fi avut o problemă cu rotorul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: