• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0034 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5255 LEI
  1 HUF = 1.3656 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8612 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Elevii şi pensionarii din Capitală vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun

04 Februarie, 16:19

Zeci de mii de elevi din Capitală vor circula, începând cu mijlocul acestei luni, gratuit. De asemenea, conform directorului general al Societății de Transport București (STB), de aceeași măsură vor beneficia și pensionarii.

ratb

Astfel, conform directorului general al STB, Andrei George Crec, de la mijlocul lunii februarie 2019 se va acorda gratuitate pe transportul public pentru toţi elevii Capitalei, "indiferent de... note", dar se va menţine facilitatea şi pentru pensionari.

"Noi vom da această gratuitate de la jumătatea lunii februarie, pentru toţi elevii din Bucureşti, indiferent de.... note. Se va menţine, de asemenea, şi la pensionari şi vom introduce şi pentru însoţitorul pensionarului. Există un regulament în acest sens. Trebuie modificat regulamentul şi contractul de delegare, ceea ce se va face în următoarea şedinţă a Consiliului General.", a precizat el, potrivit Agerpres.

De asemenea, el a explicat că majorarea tarifelor la titlurile de călătorie nu poate fi luată în calcul în perioada următoare, întrucât trebuie să mai întâi să fie îmbunătățite condițiile de transport din București, să se circule la standarde europene.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: