• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 5º C
  Craiova -2º C
  Galati 0º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Șeful pe externe al Irinei Vlah, reținut cu ajutorul a câtorva echipaje ale poliției

16 Martie, 16:37

Șeful departamentului relații externe din cadrul Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia, Vitalii Vlah, conducând un Chevrolete prin orașul Comrat, a refuzat să se conformeze ordinului unui echipaj al Poliției de a opri pe dreapta. Astfel a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje ale poliției, care, după o îndelungată urmărire, au reușit să-l stopeze pe Vlah.

Ruda Vlah

Informația a fost confirmată pentru DESCHIDE.MD de către ofițerul de presă al IP Comrat Snejana Tucan.

Potrivit ei, incidentul a avut loc în noaptea zilei de 5 noiembrie 2017. Sursele DESCHIDE.MD de la Comrat susțin că înregistrarea video a apărut anume acum în spațiul public, deoarece s-a acutizat „războiul” intern de pe coridoarele puterii de la Comrat. Mai exact este vorba de lupta dintre deputatul democrat Cornel Dudnic și bașcanul Irina Vlah.

După ce a fost stopat Vlah a refuzat categoric să treacă testul de alcool. În cele din urmă polițiștii au întocmit un proces verbal în care au arătat că acesta a refuzat să se supună procedurii obișnuite, iar ulterior acesta a fost dus la comisariatul de poliție Comrat. Ulterior lui Vlah i-a fost atribuit statutul de bănuit după care dosarul a fost trimis către Procuratură.

Din materialul video care a apărut pe rețelele de socializare vedem că după reținere, Vlah a încercat în nenumărate rânduri să ia legătura prin telefon cu cineva, însă fără succes. Cel care a publicat materialul video scrie în descriere că Vitalii Vlah încerca să o sune chiar pe bașcanul Găgăuziei Irina Vlah.

Ținem să precizăm că este bine cunoscut faptul că Vitalii Vlah este o rudă și prieten foarte apropiat bașcanului Găgăuziei Irina Vlah.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: