• Bucuresti 11º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 10º C
  Constanta 11º C
  Craiova 15º C
  Galati 10º C
  Iasi 9º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 13º C
 • 1 EUR = 4.7538 LEI
  1 USD = 4.2013 LEI
  1 GBP = 5.5344 LEI
  1 CHF = 4.2284 LEI
  1 HUF = 1.5008 LEI
  1 BGN = 2.4306 LEI
  1 JPY = 3.8125 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dumitru CRUDU // S-au pozat cu cel pe care l-au ucis

09 Noiembrie, 08:07

Cu mâinile murdare până la cot în sânge, cei doi adolescenți, și-au făcut fotografii cu bărbatul pe care l-au ucis în bătăi, dar ca să fie siguri că l-au lichidat, unul dintre ei i-a mai ars un picior în gură, și bărbatul nu s-a clintit, iar din gură nu i-a curs sânge.

Crudu

- Într-adevăr, nu mai suflă.

- Hai că vreau și eu să-mi fac un selfie cu tipul, le-a zis prietenilor săi un băiat scund, și amicii săi l-au încondeiat pe mort.

Și-au făcut trei selfie, fiecare cu telefonul său și în toate trei unul stătea pup în fața patului și ceilalți doi stăteau așezați în fund pe pat la picioarele și la capul bărbatului pe care l-au ucis în bătăi, strângându-l în cerc și dând în el cu tot ce le-a căzut în mână, cu tigăi, cu scaune, cu oglinda din hol, până l-au dat jos din picioare și l-au culcat pe podeaua murdară.

Un selfie, asta își mai dorea acum și cel de-al patrulea băiat. Nu să mai bea, deși vin în căldare mai era, ci să-și facă un selfie cu tipul care, până acum câteva minute, ce rotund se mai dădea. Fotografiile voiau să le trimită prietenilor lor, care nu au putut să ajungă la petrecere, ca să se distreze și ei.

Și-au făcut un selfie de grup, apoi și-a făcut câteun selfie fiecare în parte. Unul dintre ei s-a fotografiat așezat cu curul pe pieptul bărbatului pe care ei l-au ucis cu bestialitate, iar un altul, trăgându-l de nas.

Telefoanele li se murdăriră de sânge, clapele lor deveniră vâscoase și roșii, dar ei nu voiau să renunțe și s-au fotografiat cu pumnii năclăiți de sânge și câteva picături de sânge li s-au desprins de pe pumni și s-au rostogolit pe podea și picăturile astea de sânge nu au apărut în fotografii și nu au fost observate nici de jurnaliștii care au scris despre acest odios omor.

Apoi s-au dus să se culce.

Și toți s-au culcat în același pat, fără să se dezbrace. S-au culcat în același pat cu bărbatul pe care ei l-au omorât în bătăi. Pur și simplu l-au împins la perete și s-au întins alături de el în pat – acesta era chiar patul în care dormise bărbatul acela cât a fost în viață - și cum s-au întins în pat, pe loc au și adormit și au început să sforăie.

NOTĂ AUTOR: Parantezele deschise de mine au un caracter de ficțiune și trebuie abordate ca atare
Citeste mai mult despre: Dumitru Crudu, omor, Republica Moldova, selfie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: