• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Drumul Transbucegi, închis în urmă cu o săptămână din cauza unei avalanşe, a fost redeschis

04 Februarie, 12:46

Drumul Transbucegi, care face legătura, prin munţi, între Sinaia şi Cabana Piatra Arsă din judeţul Dâmboviţa şi care a fost închis, începând de vinerea trecută, din cauza unei avalanşe, a fost redat circulaţiei, joi, anunţă Poliţia Dâmboviţa, scrie news.ro.

hkgkj

Conform unei informări date publicităţii de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, drumul judeţean 713, cunoscut sub denumirea Transbucegi, a fost redat ciruclaţiei începând de joi dimineaţă, de la ora 06:00.

"Poliţiştii dâmboviţeni atrag atenţia conducătorilor auto că, pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere negative, este necesar să manifeste o conduită preventivă şi să respecte cu stricteţe regulile privind deplasările pe drumurile publice. Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să îşi echipeze corespunzător autovehiculele înainte de a pleca la drum şi să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă”, menţionează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Circulaţia pe DJ 713 - Transbucegi a fost închisă săptămâna trecută, vineri, începând cu ora 11:00, din cauza unei avalanşe produse în zona Dichiu, din judeţul Dâmboviţa.

Transbucegi, cunoscut turiştilor şi sub denumirea "Drumul Babelor”, face legătura între staţiunea Sinaia din judeţul Prahova şi străbate platoul Bucegi, pe traseul Cabana Cuibu Dorului – Şaua Dichiului, până la cabana Piatra Arsă din judeţul Dâmboviţa.

Alături de Transfăgărăşan şi Transalpina, acest drum este considerat unul dintre cele mai spectaculoase din România.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: