• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9443 LEI
  1 USD = 4.3840 LEI
  1 GBP = 5.9238 LEI
  1 CHF = 4.7621 LEI
  1 HUF = 1.3742 LEI
  1 BGN = 2.5280 LEI
  1 JPY = 3.8393 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dragnea, scos din închisoare şi dus la Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat ca martor în dosarul lui Zgonea

12 Septembrie, 16:13

Liviu Dragnea a fost scos, joi, din Penitenciarul Rahova.

Dragnea

Liviu Dragnea a fost scos, joi, din Penitenciarul Rahova. Fostul preşedinte al PSD a fost adus joi la Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea este judecat pentru infracţiunea de trafic de influenţă. La finalul audierilor, Valeriu Zgonea a părăsit sediul instanţei, refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor legate de dosar sau de prezenţa lui Liviu Dragnea în sala de judecată.

Liviu Dragnea a fost adudiat, joi, la Tribunalul Bucureşti, într-un dosar care îl vizează pe fostul său coleg de partid Valeriu Zgonea. Audierea fostului preşedintele a avut loc într-o şedinţă secretă, la care presa nu a avut acces, şi s-a încheiat după mai bine o oră.

La ieşirea de la instanţă, Valeriu Zgonea a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti, atât celor legate de dosare, cât celor privind prezenţa lui Dragnea în sala de judecată.
„V-am spus că nu fac declaraţii presei, nu mai sunt om politic”, a spus Zgonea, potrivit news.ro.

Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise, accesul publicului şi al presei nefiind permis în sala de judecată. La începutul şedinţei, procurorul DNA a susţinut că audierile ar trebui să se facă în şedinţă publică, însă judecătorul Gheorghe Tudorel Zgondea a precizat că, ''având în vedere calitatea publică a martorilor'', se impune ca şedinţa să fie cu uşile închise, potrivit Agerpres.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada iulie 2012 - aprilie 2013, când îndeplinea funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi totodată vicepreşedinte al unei formaţiuni politice, Zgonea a acceptat promisiunea făcută de inculpatul Dumitru Dobrică, consilier judeţean, privind primirea de foloase necuvenite pentru sine, în schimbul influenţei pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor funcţionari publici şi a promis că-i va determina să numească într-o importantă funcţie publică o rudă a acestuia.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: