• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 28º C
  Craiova 28º C
  Galati 32º C
  Iasi 32º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.6662 LEI
  1 USD = 4.0240 LEI
  1 GBP = 5.3310 LEI
  1 CHF = 4.0360 LEI
  1 HUF = 1.4454 LEI
  1 BGN = 2.3858 LEI
  1 JPY = 3.6386 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Donald Trump a promis că va construi curând zidul de la graniţa cu Mexicul

24 Februarie, 22:51

În cadrul unei reuniuni a conservatorilor din SUA, Conservative Political Action Conference (CPAC), Trump a reluat astfel tema "America pe primul loc", pe care a promovat-o în campania electorală.

trump

"Reprezint Statele Unite ale Americii, nu reprezint tot globul. Vă reprezint țara", le-a spus Trump susținătorilor prezenți la conferință, scrie Agerpres.

Președintele a subliniat că prin venele americanilor curge "același sânge al marilor patrioți" și că toți cetățenii împărtășesc loialitatea față de țară.

Trump le-a mai spus participanților la convenție că America s-a ocupat prea mult de problemele altor state și că este momentul să se pună ea pe primul plan, potrivit CNN.

"Am protejat granițele altor țări, iar ale noastre au rămas descoperite. Oricine poate să intre", a declarat republicanul.

În acest context, el a readus în discuție controversatul proiect al zidului de la granița dintre SUA și Mexic.

"Vom construi zidul, nu vă faceți griji. Îl construim. Va începe curând, cu mult înainte de momentul programat. Va începe foarte curând", a anunțat Trump, care a adăugat că nu intenționează să se scuze pentru că vrea să asigure securitatea americanilor.

"Nu îmi voi cere niciodată scuze pentru că apăr siguranța și securitatea poporului american. Dacă asta înseamnă articole negative sau că oamenii mă vorbesc de rău, e în regulă, nu mă deranjează. Securitatea oamenilor este cea mai importantă", a arătat Trump, care a mai spus că "teroriștii radicali islamiști vor rămâne naibii afară din țara noastră".

Citeste mai mult despre: mexic, Trump, zid
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: