• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 28º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.7249 LEI
  1 USD = 4.2241 LEI
  1 GBP = 5.2925 LEI
  1 CHF = 4.2222 LEI
  1 HUF = 1.4662 LEI
  1 BGN = 2.4158 LEI
  1 JPY = 3.8996 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

VIDEO - Doi bărbaţi susţin că au fost bătuţi de un preot din Tecuci

13 Iunie, 11:12

batut

Doi bărbaţi din Tecuci susţin că au fost loviţi cu parul şi picioarele de un preot din oraş şi de băieţii acestuia. Scandalul ar fi pornit de la un zilier pe care cei doi bărbaţi, dar şi slujitorul Domnului vroiau să îl angajeze. Poliţia a primit plângeri din partea tuturor părţilor implicate.

Cei doi bărbaţi, dar şi preotul au câte o fermă la marginea oraşului. Unul dintre fermieri spune că scandalul ar fi pornit de la un muncitor care a refuzat să lucreze pentru slujitorul Domnului, însă a venit să îngrijească animalele lui. Enervat, preotul a venit la fermă, împreună cu cei trei fii ai săi, pentru a-i cere zilierului socoteală.

"Preotul a zis: omorâţi-i şi atunci au luat parii ăia care îi aveam eu şi au început să ne lovească. Preotul, cand eu eram jos, ne tavaleam acolo, mi-a dat cu picioarele, el mi-a dat la ochi, la coaste.", susţine una dintre victime.

"M-au lovit cel puţin de 3 ori în cap, în zona feţei, peste tot şi în zona ficatului, aici am rămas cu o durere foarte mare.", a explicat şi cel de-al doilea bărbat care spune că a fost bătut.

Preoteasa susţine că proprietarii fermei au început scandalul. Unul dintre fiii ei s-a dus să stea de vorbă cu zilierul, iar cei doi ar fi sărit la bătaie. Abia atunci s-au dus la fermă preotul şi ceilalţi băieţi. "S-au dus să se înţeleagă cu încă un copil de-al meu. (...)  Au zis ce dacă eşti părinte... chiar au vrut să-i dea, noroc că nu ştiu cum a găsit părintele un băţ şi a ţinut aşa, că dacă se rupea îi dădea în cap cu parul.", spune Fănica Leica.

Poliţiştii au deschis o anchetă ca să afle cine a început scandalul.

"Cele trei părţi implicate în conflict s-au lovit reciproc şi ulterior au făcut plângeri la poliţie.", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Cristina Tatulici.

În urma bătăii, unul dintre fermieri a stat 5 zile în spital, iar un fiu al preotului a ajuns la Bucureşti, unde urmează să fie operat la o ureche.

Citeste mai mult despre: Bataie, fermier, Galați, preot, Tecuci, zilier
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: