• Bucuresti -1º C
  Baia Mare -2º C
  Brasov -6º C
  Cluj-Napoca -2º C
  Constanta -2º C
  Craiova -3º C
  Galati -3º C
  Iasi -2º C
  Suceava -2º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dodon vrea mai mulți separatiști în Parlamentul din Republica Moldova

23 Ianuarie, 13:52

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon spune că două mandate în parlament pentru populația din stânga Nistrului nu sunt suficiente și promite că următorul Legislativ va repara această „eroare”.

Dodon

Declarații în acest sens Dodon a făcut într-un interviu pentru DnesterTV.

„Două mandate pentru populația din regiunea transnistreană sunt foarte puține. Acest lucru a fost stabilit de către actuala majoritate parlamentară și este clar de ce, le este frică de cei din Transnistria deoarece ei nu vor susține integrarea europeană. Sunt sigur că în următorul Parlament cu o nouă majoritate parlamentară noi vom modifica această prevedere”, a spus Igor Dodon.

În același timp, Igor Dodon a îndemnat populația din stânga Nistrului să fie foarte activi și să se prezinte la urnele de vot la 24 februarie. Șeful statului a amintit despre faptul că datorită prezenței masive la vot a celor din regiunea transnistreană în 2016 l-au ajutat să câștige alegerile.

Dodon a mai adăugat că i-a propus liderului separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski să vină la Chișinău unde să susțină conferințe de presă sau să comunice cu presa.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: