• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dodon, ridiculizat la postul rus NTV: Este un turist, cu mersul unui om pe care îl cheamă Dodon

04 Februarie, 08:29

Presa de la Moscova a făcut haz de vizitele președintelui Igor Dodon la Moscova. De data aceasta, șeful statului a intrat în vizorul postului de televiziune NTV, care pe teritoriul R. Moldova este retransmis de o companie afiliată socialiștilor, scrie Ziarul Național.

Dodon

Astfel, Igor Dodon a fost comparat cu un „turist” la Kremlin și cu o persoană care nu prea contează.

Regizorul Tigran Keosaian, prezentatorul unei emisiuni de politică externă, și-a permis mai multe remarci umilitoare la adresa președintelui Igor Dodon, după întrevederea cu Vladimir Putin. „Putin a intrat în sală şi tuturor le-a fost clar cine este țarul şi cine e dodonul”, a spus Keosaian.

O altă remarca răutăcioasă la adresa lui Igor Dodon a fost: „Preşedintele Moldovei a intrat în sală, atunci când i s-a permis acest lucru, cu mersul unui om pe care îl cheamă Dodon. Putin era gata să se întâlnească cu orice „dodon””, a continuat prezentatorul.

Delegaţia rusă încerca să ghicească dacă Dodon ar fi bun pentru postul de guvernator al Moldovei. Moldova este prietenoasă, aşa că au decis să nu o sperie. În aer plutea o aromă de tencuială moldovenească şi aligote”, a mai spus Keosaian.

Acesta a făcut mișto și de vinurile moldovenești, despre care Dodon a vorbit în cadrul întrevederii cu Putin: „Ajunge să mai spunem că vinul moldovenesc este marfă”.

De asemenea, Tigran Keosaian a mai sugerat că Putin, precum și cei care-l însoțeau la întrevederea cu Dodon, erau foarte plictisiți și încercau să-și imagineze ce este Moldova.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: igor dodon, presa, Republica Moldova, ridiculizat, rusia
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: