• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 10º C
  Craiova 3º C
  Galati 2º C
  Iasi -1º C
  Suceava -2º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.6662 LEI
  1 USD = 4.0794 LEI
  1 GBP = 5.2488 LEI
  1 CHF = 4.1096 LEI
  1 HUF = 1.4518 LEI
  1 BGN = 2.3858 LEI
  1 JPY = 3.6268 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dodon: Nu vom face alianţă cu PDM, PAS sau PPDA. Vom discuta cu deputaţii independenţi

02 Noiembrie, 08:09

Igor Dodon promite că Partidul Socialiştilor (PSRM) nu va face o alianţă cu Partidul Democrat (PDM), Partidul Acţiuni şi Solidaritate (PAS) sau cu Platforma Demnitate şi Adevăr, după alegerile din 24 februarie 2019.

Dodon

Preşedintele ţării dă asigurări că, dacă nu se va reuşi formarea unei majorităţi parlamentare dintre PSRM şi deputaţii independenţi, ajunşi în Parlament pe circumscripţii electorale, atunci socialiştii vor pleda pentru anticipate.

„Eu nu exclud că anul viitor, după alegerile parlamentare ordinare din februarie, noi vom avea în a doua jumătate a anului alegeri parlamentare anticipate”, a declarat Igor Dodon joi, 1 noiembrie, într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o în cadrul vizitei sale oficiale la Moscova.

Şeful statului a accentuat că scenariul anticipatelor îi avantajează pe socialişti şi îi dezavantajează pe democraţi, care se află la guvernare. Preşedintele a precizat că, în cazul în care socialiştii reuşesc să obţină victoria la parlamentare, ei vor avea o politică externă echilibrată: „Nu vom prieteni cu cineva împotriva altcuiva”.

Sursa: Adevărul.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: