• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 32º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 31º C
  Constanta 29º C
  Craiova 34º C
  Galati 33º C
  Iasi 32º C
  Suceava 27º C
  Timisoara 33º C
 • 1 EUR = 4.8375 LEI
  1 USD = 4.0949 LEI
  1 GBP = 5.3607 LEI
  1 CHF = 4.4794 LEI
  1 HUF = 1.3977 LEI
  1 BGN = 2.4734 LEI
  1 JPY = 3.8756 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dodon a numit un nou șef la SPPS

25 Iunie, 12:38

Igor Dodon a semnat Decretul privind numirea în funcție a conducătorului Serviciului de Protecție și Pază de Stat, a colonelului Iaroslav Martin. Totodată, noul șef al instituției a fost prezentat efectivului SPPS în cadrul unei ceremonii oficiale.

Iaroslav Martin

Domnul Iaroslav Martin are o experiență de peste 20 de ani în organele de forță, inclusiv în SPPS, și a ajuns la gradul de colonel. Sunt ferm convins că noul conducător, fiind un profesionist, va face față în funcția lui responsabilă. I-am adresat sincere felicitări  dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfășura începînd de astăzi. Totodată, le-am mulțumit ofițerilor SPPS pentru profesionalismul, curajul și devotamentul de care dau dovadă în asigurarea la cel mai înalt nivel a protecției demnitarilor din țară și a celor străini”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Iaroslav Martin a activat mai mulți ani încadrul SPPS, fiind decorat în mai 2009 cu Ordinul “Credinţă Patriei” clasa III, de către ex-președintele Vladimir Voronin. Totodată, Martin a fost membru al Colegiului Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat.

Ultimii ani el a activat în calitate de vicedirector pentru investiții, logistică și securitate în cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: director, Iaroslav Martin, numire, Republica Moldova, SPPS
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: