• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dincă, criminalul din Caracal, le va arăta anchetatorilor cum a omorât-o pe Alexandra

29 Iulie, 10:32

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, se întoarce luni în casa în care le-a mărturisit anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra și Luiza. În casa şi în curtea acestuia, anchetatorii vor încerca, împreună cu el, să facă reconstituirea crimelor. Tot luni, experții de la IML vor începe analiza rămășițelor de la casa suspectului din Caracal. La analiza probelor va participa și un procuror DIICOT.

dinca

Luni dimineaţă, ucigaşul este adus la casa în care se presupune că le-a ucis pe cele două fete, unde anchetatorii vor face reconstituirea faptelor. Suspectul a recunoscut până acum că după ce le-a ucis pe Luiza şi Alexandra, le-a incendiat.

Criminalul de la Caracal a folosit aceeaşi metodă pentru a le prinde pe Alexandra şi Luiza: le-a luat cu mașina la ocazie, a profitat de faptul că făceau naveta atunci când nu mai prindeau microbuzul. Potrivit propriei mărturisiri, Gheorghe Dincă a încercat să întrețină relații sexuale cu ele, fetele s-au opus. Alexandra a apucat să spună, în timpul apelulului la 112, că a fost violată, bătută și legată. A fost prinsă însă de ucigaş că a sunat după ajutor şi acela a fost momentul în care a omorât-o.

"În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii", a spus procurorul DIICOT.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: