• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9470 LEI
  1 USD = 4.2484 LEI
  1 GBP = 5.8624 LEI
  1 CHF = 4.6231 LEI
  1 HUF = 1.3638 LEI
  1 BGN = 2.5293 LEI
  1 JPY = 3.7240 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dezvăluiri şocante în cazul criminalului din Caracal

26 Iulie, 21:47

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul criminalului în serie din Caracal! Una dintre fetele răpite, Alexandra M., a sunat la 112 chiar din curtea ucigașului, joi, la ora 11.05. Le-a spus oamenilor legii că a fost răpită, violată, că este ţinută sechestrată și că are nevoie de ajutor, potrivit unor surse România TV.

criminal

Autoritățile n-au fost în stare să localizeze însă adresa. Polițiștii au căutat la trei adrese greşite. Ulterior, în anchetă au intervenit cei de la Direcția de Operațiuni Speciale, care se aflau întâmplător în zonă, la un alt caz. Într-un final casa ucigașului a fost identificată. Deși au localizat-o în cele din urmă, polițiștii nu au putut intra în casa criminalului decât vineri dimineaţă, la ora 6. Au găsit acolo părţi din trupul fetei de 15 ani, dar şi alte oase şi dinţi care urmează să fie verificate la IML. De asemenea, pe lângă oase au fost găsite şi bijuterii, despre care există bănuiala că ar aparţine fetei. Principalul suspect este acum în custodia Poliţiei.

Știrea inițială:

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a poliţia a descins vineri la prima oră. Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri.

Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat adolescenta.

Dispariția Alexandrei a fost legată imediat de oamenii legii, de un alt caz similar petrecut cu trei luni în urmă, când Mihaela Luiza Melencu a luat o ocazie la întoarcerea din Caracal și a dispărut fără urmă.

Nu numai modul de operare a fost similar, ci și fizionomia adolescentelor.

Poliţiştii au descoperit vineri de dimineaţă oase şi haine în casa celui care le-a luat la ocazie, conform unor surse din anchetă, notează Observator.tv. Se pare că e vorba de trei tinere ucise şi arse, în butoaie, de bărbatul suspectat acum de crimă.

Ultima fată dispărută, susţin surse din anchetă, avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuința mecanicului auto care a luat-o la ocazie.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: