• Bucuresti 6º C
  Baia Mare 4º C
  Brasov 7º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 9º C
  Craiova 11º C
  Galati 7º C
  Iasi 6º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.5333 LEI
  1 USD = 4.1453 LEI
  1 GBP = 5.3604 LEI
  1 CHF = 4.1837 LEI
  1 HUF = 1.4522 LEI
  1 BGN = 2.3178 LEI
  1 JPY = 3.7195 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Despre noi

12 Noiembrie, 08:31

 • Cine e r/News. Misiune

r/News este agenția de știri care își propune să îți prezinte actualitatea într-un mod exact și rapid și într-o formă succintă, dar care cuprinde esențialul din domeniile politic, business, justiție, social și internațional. Evenimentele sunt prezentate în timp real 24 de ore din 24, într-o manieră completă, printr-un conținut multimedia: materiale video, foto, text.

Știrile sunt disponibile online pe platforma www.rnews.ro, la orice oră, fiind în mare parte disponibile spre a fi citite de toți utilizatorii, cu excepția conținutului premium, care este accesibil membrilor pe baza unui cont.

 

 • Valorile agenției r/News

Valorile după care se ghidează agenția r/News sunt: adevărul, imparțialitatea și independența, atribute care sunt garanția unui conținut verificat, riguros și obiectiv prezentat, liber de orice influență politică sau comercială.

 1. Adevărul - Informațiile provin din surse sigure, iar faptele sunt riguros verificate, fiind ulterior redactate de jurnaliști profesioniști într-un mod obiectiv.

  Adevărul fiind prioritatea principală a agenției, jurnaliștii r/News verifică în mod activ și constant corectitudinea informațiilor atât din punct de vedere semantic, cât și gramatical, iar greșelile sunt semnalizate și corectate chiar și la o vreme după apariția lor.

 2. Imparțialitatea – Știrile r/News sunt redactate într-un ton neutru și cuprind punctele de vedere și pozițiile tuturor părților implicate în evenimente, pentru o zugrăvire completă și realistă a acestora, jurnaliștii fiind foarte atenți pentru a nu influența cititorul într-o anumită direcție sau pentru a nu trunchia informațiile.
 3. Independența – Agenția r/News îți desfășoară activitatea indendent de orice influență politică sau comercială, obiectivul principal al agenției fiind respectul pentru calitatea conținutului și veridicitatea informațiilor redate.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: