• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 19º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 17º C
  Constanta 12º C
  Craiova 16º C
  Galati 16º C
  Iasi 18º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8280 LEI
  1 USD = 4.4671 LEI
  1 GBP = 5.4926 LEI
  1 CHF = 4.5696 LEI
  1 HUF = 1.3335 LEI
  1 BGN = 2.4685 LEI
  1 JPY = 4.0894 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Descinderi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov

04 Decembrie, 15:46

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au descins miercuri la Spitalul Judeţean Ilfov. Este vorba despre un dosar de fraudă informatică, delapidare şi fals intelectual. Şapte medici şi angajaţi ai spitalului sunt vizaţi de anchetă, fiind suspectaţi de internări fictive şi decontări ilegale de operaţii. Toţi urmează să fie duşi la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

t3t4tt

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au desfăşurat, miercuri, o percheziţie la Spitalul Judeţean Ilfov într-un dosar în care se fac cercetări pentru fraudă informatică, delapidare şi fals intelectual.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a fost declanşată în urmă cu două luni, atunci când poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bucureşti s-au sesizat din oficiu despre faptul că angajaţi ai spitalului ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienţi, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurare de sănătate.

Sumele de bani rezultate ar fi fost însuşite de persoanele suspectate. Persoanele implicate vor fi aduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fraudă informatică, delapidare şi fals intelectual.

Potrivit unor surse, descinderile procurorilor au avut loc la Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Ilfov. Mai mulţi medici şi angajaţi ai spitalului sunt acuzați că inventau fișe de internare și operații pe care le decontau în mod fraudulos la Casa de Sănătate a Judeţului Ilfov.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: