• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9487 LEI
  1 USD = 4.3767 LEI
  1 GBP = 5.8121 LEI
  1 CHF = 4.7595 LEI
  1 HUF = 1.3605 LEI
  1 BGN = 2.5302 LEI
  1 JPY = 3.8642 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Descinderi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov

04 Decembrie, 15:46

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au descins miercuri la Spitalul Judeţean Ilfov. Este vorba despre un dosar de fraudă informatică, delapidare şi fals intelectual. Şapte medici şi angajaţi ai spitalului sunt vizaţi de anchetă, fiind suspectaţi de internări fictive şi decontări ilegale de operaţii. Toţi urmează să fie duşi la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

t3t4tt

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au desfăşurat, miercuri, o percheziţie la Spitalul Judeţean Ilfov într-un dosar în care se fac cercetări pentru fraudă informatică, delapidare şi fals intelectual.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a fost declanşată în urmă cu două luni, atunci când poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bucureşti s-au sesizat din oficiu despre faptul că angajaţi ai spitalului ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienţi, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurare de sănătate.

Sumele de bani rezultate ar fi fost însuşite de persoanele suspectate. Persoanele implicate vor fi aduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fraudă informatică, delapidare şi fals intelectual.

Potrivit unor surse, descinderile procurorilor au avut loc la Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Ilfov. Mai mulţi medici şi angajaţi ai spitalului sunt acuzați că inventau fișe de internare și operații pe care le decontau în mod fraudulos la Casa de Sănătate a Judeţului Ilfov.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: