• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca 5º C
  Constanta 6º C
  Craiova -2º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7786 LEI
  1 USD = 4.3095 LEI
  1 GBP = 5.6295 LEI
  1 CHF = 4.4378 LEI
  1 HUF = 1.4244 LEI
  1 BGN = 2.4432 LEI
  1 JPY = 3.9187 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Deputaţii din Comisia de Buget au aprobat reducerea TVA de la 19% la 16%. Reacţia premierului Orban

17 Decembrie, 21:22

Deputaţii din comisia de Buget-Finanţe au adoptat un raport favorabil asupra unui proiect privind reducerea TVA de la  19% la 16% și a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%, începând din anul 2020.

tva

Premierul Ludovic Orban a declarat că PNL nu susţine proiectul privind reducerea TVA, aflat în dezbatere parlamentară, precizând că proiectul, chiar dacă a fost iniţiat de un liberal, nu a primit susţinere în Biroul Executiv al partidului.

"Nu e un proiect al PNL, e un proiect iniţiat de un parlamentar, e o mare diferenţă între proiectele iniţiate de parlamentari, individual, şi proiectele PNL. Pentru ca un proiect să fie susţinut de PNL, procedura statutară care o avem este ca proiectul să fie analizat, avizat de comisiile de specialitate ale partidului, să obţină aprobarea Biroului Executiv al partidului. (...) PNL nu susţine decât acele proiecte care au respectat procedura de susţinere şi au fost votate în Biroul Executiv, ca atare, nu vom vota un proiect, chiar dacă aparţine unui coleg de-al nostru care a iniţiat un proiect de lege ca parlamentar individual şi nicidecum din partea PNL", a declarat Ludovic Orban, marţi, la Palatul Elisabeta, întrebat cum vor vota miercuri liberalii în Camera Deputaţilor proiectul privind reducerea TVA.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: