• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 28º C
  Galati 31º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Deputaţii dezbat miercuri o moţiune simplă depusă de PNL în privinţa Finanţelor

03 Octombrie, 11:55

Deputaţii dezbat miercuri o moţiune simplă depusă de PNL în privinţa Finanţelor, intitulată "Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administraţia publică locală din România.

deputati

Moţiunea este semnată de 65 de deputaţi, potrivit News.ro.

Liberalii îi cer ministrului Finanţelor să elimine imediat supraacciza la carburanţi pentru a opri ritmul ameţitor de creştere a preţurilor: ”Aşa cum Mişa a introdus-o peste noapte, şi dumneavoastră o puteţi elimina în câteva zile, dacă vreţi şi dacă chiar dumneavoastră conduceţi ministerul. Stă în puterea dumneavoastră de ministru să domoliţi inflaţia şi pierderea puterii de cumpărare, care a degradat standardul de viaţă pentru peste 80% dintre români”.

Semnatarii îi mai solicită să oprească supraîndatorarea românilor şi a copiilor încă nenăscuţi, folosind banii publici pentru modernizarea României, nu pentru plata dobânzilor de miliarde către creditori.

PNL îi cer lui Teodorovici să demareze imediat proiecte majore de investiţii: ”Vreţi bani mai mulţi la buget, atunci investiţi! Construiţi ceva în ţara asta! Ştiţi bine că nu poţi la infinit să mulgi o vacă, fără să-i dai apă şi de mâncare. Dacă pentru acest obiectiv trebuie să faceţi meditaţii cu doamna Plumb şi să o învăţaţi cum se aduc fondurile europene în România, făceţi-o!”.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: