• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 28º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 29º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 28º C
  Suceava 24º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.6550 LEI
  1 USD = 3.9774 LEI
  1 GBP = 5.2757 LEI
  1 CHF = 3.9781 LEI
  1 HUF = 1.4457 LEI
  1 BGN = 2.3800 LEI
  1 JPY = 3.5378 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Declarații incendiare ale soției lui Adamescu

30 Ianuarie, 18:47

Războiul din Familia Adamescu continuă.

adamescu

Într-o informare pentru stiripesurse.ro, Carmen Adamescu susține că se va îngriji cum va putea  mai bine de afacerile familiei.

”În contextul interesului major manifestat de opinia publică faţă de evenimentele ce au înconjurat decesul şi înmormântarea soţului meu, omul de afaceri Dan Adamescu, pentru corecta informare a publicului se impun următoarele precizări:

1. Mulţumesc pe această cale tuturor partenerilor, prietenilor, cunoscuţilor, precum şi tuturor celor care ne-au fost alături în aceste clipe grele şi au ştiut ca prin participarea la funeralii, prin mesaje transmise public sau personal, prin gesturi simple, dar autentice, să-şi manifeste respectul şi recunoştinţa faţă de cel decedat, alături de compasiunea şi sprijinul faţă de familia noastră.

2. Lângă catafalcul soţului meu şi pe ultimul său drum s-au aflat cele două femei care au ţinut în mod autentic la el şi pe care Dan Adamescu le-a iubit cel mai mult: sora sa, doamna Eugenia Constanze Călinescu şi cu mine. Între noi nu a existat nicio disensiune referitoare la colaborarea în vederea organizării funeraliilor. Această idee a fost lansată, fără temei, de către avocaţii fiului meu vitreg, aceiaşi care, imediat după decesul soţului, făceau public un diagnostic, pentru ca apoi să recunoască faptul că el s-a produs din cu totul altă cauză, certificată de Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovoci”.

3. D-ra Adriana Constantinescu se prezintă, în mod abuziv, drept „noră” a lui Dan Adamescu, fiindcă nu este căsătorită legal cu fiul meu viteg. Căsătoria este legal atestată doar de existența unui certificat de căsătorie și care, in relația D-șoarei Adriana Constantinescu cu fiul meu vitreg, lipseşte. În plus, nici măcar nu poartă numele familiei noastre. Chiar dacă a încercat să inducă ideea că ar fi ţinut la răposatul meu soţ, adevăratele sale sentimente din această perioadă au fost demonstrate de secvenţele  oferite televiziunii B1 în seara priveghiului lui Dan Adamescu. În locul unor imagini pline de respect faţă de cel decedat, a preferat difuzarea unor scene de la botezul unuia dintre copii, pentru a induce ideea că ar fi de la nunta sa. Mai mult, nimeni şi nimic nu a împiedicat-o să îl conducă pe Dan Adamescu pe ultimul drum dacă, într-adevăr, şi-ar fi dorit acest lucru. Îndemn mass-media să verifice mult mai atent, decât până acum, informaţiile pe care le primeşte de la această persoană tolerată în familie.

4. În calitate de soţie supravieţuitoare, aşa cum am anunţat şi în comunicatul din data de 25 ian. 2017, mi-am asumat gestionarea proprietăţilor şi afacerilor defunctului meu soţ, Dan Adamescu, pe care le-am dezvoltat împreună în cei 22 ani de conviețuire.

Îi asigur pe toţi creditorii, inclusiv instituţiile Statului care au dispus și instituit măsuri de sechestru asigurătoriu asupra unei părţi din acţiunile deţinute de către The Nova Group Investments Romania SA la Unirea Shopping Center S.A. şi Compania Hotelieră Intercontinental România S.A., că voi lua măsuri în direcţia prezervării patrimoniului companiilor şi voi acţiona doar în spiritul şi în litera legii, cu aplicarea strictă a dispozițiilor legislaţiei române.

5. În calitate de CEO al SC Unirea Shopping Center SA, precizez că în baza Ordonanţei din 25.03.2016 emisă în dosarul nr. 578/P/2015, Direcţia Naţională Anticorupţie a instituit măsuri de sechestru asigurătoriu asupra a 2.208.328 acţiuni ale acestei companii, deţinute de The Nova Group Investments România SA. Până la data redactării acestui comunicat, nu a fost primită vreo înştiinţare oficială referitoare la ridicarea sechestrului. De altfel, în timpul cercetării penale revenirea la situaţia anterioară se face doar prin altă Ordonanţă, emisă de DNA și/sau  instanța de judecată, la cererea expresă a inculpatului sau a moştenitorilor săi, aflați în acord pe această teză, (art. 249 şi următ. din Noul Cod de Procedură Penală), lucru ascuns opiniei publice de fiul meu vitreg. Pe cale de consecinţă, sechestrul există în continuare şi orice înstrăinare sau grevare a acestor bunuri mobile ar reprezenta încălcarea disp.art. 261 din Noul Cod Penal.

În final, solicit tuturor instituţiilor de presă să-mi solicite opiniile şi să respecte cu mai multă atenţie principiul „audiatur et altera pars” atunci când reflectă aspecte legate evoluţia acestei situaţii.", a declarat Carmen Adamescu.

Citeste mai mult despre: Carmen Adamescu, dan adamescu, informare
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: