• Bucuresti 17º C
  Baia Mare 13º C
  Brasov 12º C
  Cluj-Napoca 12º C
  Constanta 10º C
  Craiova 14º C
  Galati 15º C
  Iasi 16º C
  Suceava 15º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.8288 LEI
  1 USD = 4.4163 LEI
  1 GBP = 5.4966 LEI
  1 CHF = 4.5682 LEI
  1 HUF = 1.3438 LEI
  1 BGN = 2.4690 LEI
  1 JPY = 4.1159 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dâncu o avertizează pe Anca Alexandrescu, "văduva neagră a PSD"

02 Martie, 14:18

Sociologul Vasile Dâncu a lansat pe blogul său un avertisment pentru Anca Alexandrescu, fost consilier al premierului Viorica Dăncilă şi o apropiată a lui Adrian Năstase, numind-o ”văduva neagră” din PSD şi atenţionând-o să aibă grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde afirmă că aceasta ar fi consilieră, ”pe acte sau nu”, a ministrului Costache, iar înainte era consiliera cu achiziţii a Sorinei Pintea, aflată în arest preventiv pentru luare de mită, conform News.ro.

DANCU

"Era sa uit de marţişorul pentru Văduva Neagră, piarista mea recentă. E un mărţişor de gând, evident. Ancuţa, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde ştim că eşti consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Ştim că înainte erai consiliera cu achiziţii a doamnei Pintea şi a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!Uitasem că există, ultima dată am văzut-o controlând poşeta doamnei Viorica Dăncilă, premier al României, control dupa care raporta dacă are sau nu bani în poşetă ", o avertizează Dâncu într-un Post scriptum la un text intitulat "Un mărţişor pentru văduva neagră", în care demontează acuzaţiile Ancăi Alexandrescu.

Anca Alexandrescu scrisese vineri, pe realitateadinpsd.ro, un text în care acuza faptul că amânarea Congresului partidului ar avea legătură cu încercarea grupării de la Cluj de a-l impune pe Dâncu în conducerea partidului.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: