• Bucuresti 22º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 23º C
  Craiova 21º C
  Galati 21º C
  Iasi 19º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8705 LEI
  1 USD = 4.1828 LEI
  1 GBP = 5.3758 LEI
  1 CHF = 4.5108 LEI
  1 HUF = 1.3383 LEI
  1 BGN = 2.4903 LEI
  1 JPY = 3.9696 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dăncilă spune că a împrumutat apelativul "ăştia" de la Iohannis

20 Noiembrie, 21:48

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, criticată că a folosit cuvântul ”ăştia” pentru a se referi la românii din diaspora, susţine că apelativul nu-i aparţine, fiind folosit anterior de preşedintele Klaus Iohannis când s-a referit la ”pesedişti”.

dancila

”Pe mine nu m-aţi auzit vreodată folosind acest cuvânt, despre oricine aş fi vorbit. NU îl am în vocabular şi NU mă reprezintă, indiferent de context sau de adresant”, susţine Dăncilă.

Viorica Dăncilă a distribuit, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare deschisă pe care i-a transmis-o un român stabilit în străinătate. ”Măi doamna ππ, «ăştia din diaspora» nu au plecat de bine ce le-a fost. «Ăştia» au fost nevoiţi să plece din cauza voastră, a politicienilor care şi-au bătut joc de România! «Ăştia» ţi-au adus în buget miliarde de euro, femeie. Fără ,,ăştia" erai pierdută cu tot guvernul pe care l-ai condus execrabil aproape doi ani de zile! Mulţi dintre «ăştia» sunt medici, ITişti, cercetători şi profesori, oameni la nivelul cărora nu vei ajunge niciodată! «Ăştia» nu s-au bătut cu pumnul în piept pentru că au studii superioare, cum ai făcut dumneata, fără să ştii să calculezi aria cercului. «Ăştia» au fost bătuţi pe 10 august 2018 cu tot cu copii când ai fost premier, doar pentru că şi-au dorit o Românie mai bună! Viorico, sper să ajungă şi la tine rândurile astea, ca să vezi ce prostie ai făcut când i-ai înjosit pe românii din diaspora! «Ăştia» nu te vor uita!”, este mesajul pe care l-a distribuit Viorica Dăncilă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: