• Bucuresti 24º C
  Baia Mare 12º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 14º C
  Constanta 21º C
  Craiova 21º C
  Galati 23º C
  Iasi 21º C
  Suceava 14º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8426 LEI
  1 USD = 4.3517 LEI
  1 GBP = 5.3509 LEI
  1 CHF = 4.5273 LEI
  1 HUF = 1.3886 LEI
  1 BGN = 2.4760 LEI
  1 JPY = 4.0583 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dăncilă spune că a împrumutat apelativul "ăştia" de la Iohannis

20 Noiembrie, 21:48

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, criticată că a folosit cuvântul ”ăştia” pentru a se referi la românii din diaspora, susţine că apelativul nu-i aparţine, fiind folosit anterior de preşedintele Klaus Iohannis când s-a referit la ”pesedişti”.

dancila

”Pe mine nu m-aţi auzit vreodată folosind acest cuvânt, despre oricine aş fi vorbit. NU îl am în vocabular şi NU mă reprezintă, indiferent de context sau de adresant”, susţine Dăncilă.

Viorica Dăncilă a distribuit, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare deschisă pe care i-a transmis-o un român stabilit în străinătate. ”Măi doamna ππ, «ăştia din diaspora» nu au plecat de bine ce le-a fost. «Ăştia» au fost nevoiţi să plece din cauza voastră, a politicienilor care şi-au bătut joc de România! «Ăştia» ţi-au adus în buget miliarde de euro, femeie. Fără ,,ăştia" erai pierdută cu tot guvernul pe care l-ai condus execrabil aproape doi ani de zile! Mulţi dintre «ăştia» sunt medici, ITişti, cercetători şi profesori, oameni la nivelul cărora nu vei ajunge niciodată! «Ăştia» nu s-au bătut cu pumnul în piept pentru că au studii superioare, cum ai făcut dumneata, fără să ştii să calculezi aria cercului. «Ăştia» au fost bătuţi pe 10 august 2018 cu tot cu copii când ai fost premier, doar pentru că şi-au dorit o Românie mai bună! Viorico, sper să ajungă şi la tine rândurile astea, ca să vezi ce prostie ai făcut când i-ai înjosit pe românii din diaspora! «Ăştia» nu te vor uita!”, este mesajul pe care l-a distribuit Viorica Dăncilă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: