• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0405 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5329 LEI
  1 HUF = 1.3512 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8928 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dăncilă spune că a împrumutat apelativul "ăştia" de la Iohannis

20 Noiembrie, 21:48

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, criticată că a folosit cuvântul ”ăştia” pentru a se referi la românii din diaspora, susţine că apelativul nu-i aparţine, fiind folosit anterior de preşedintele Klaus Iohannis când s-a referit la ”pesedişti”.

dancila

”Pe mine nu m-aţi auzit vreodată folosind acest cuvânt, despre oricine aş fi vorbit. NU îl am în vocabular şi NU mă reprezintă, indiferent de context sau de adresant”, susţine Dăncilă.

Viorica Dăncilă a distribuit, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare deschisă pe care i-a transmis-o un român stabilit în străinătate. ”Măi doamna ππ, «ăştia din diaspora» nu au plecat de bine ce le-a fost. «Ăştia» au fost nevoiţi să plece din cauza voastră, a politicienilor care şi-au bătut joc de România! «Ăştia» ţi-au adus în buget miliarde de euro, femeie. Fără ,,ăştia" erai pierdută cu tot guvernul pe care l-ai condus execrabil aproape doi ani de zile! Mulţi dintre «ăştia» sunt medici, ITişti, cercetători şi profesori, oameni la nivelul cărora nu vei ajunge niciodată! «Ăştia» nu s-au bătut cu pumnul în piept pentru că au studii superioare, cum ai făcut dumneata, fără să ştii să calculezi aria cercului. «Ăştia» au fost bătuţi pe 10 august 2018 cu tot cu copii când ai fost premier, doar pentru că şi-au dorit o Românie mai bună! Viorico, sper să ajungă şi la tine rândurile astea, ca să vezi ce prostie ai făcut când i-ai înjosit pe românii din diaspora! «Ăştia» nu te vor uita!”, este mesajul pe care l-a distribuit Viorica Dăncilă.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: