• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9487 LEI
  1 USD = 4.3767 LEI
  1 GBP = 5.8121 LEI
  1 CHF = 4.7595 LEI
  1 HUF = 1.3605 LEI
  1 BGN = 2.5302 LEI
  1 JPY = 3.8642 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Dan Barna: Candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei ar putea fi ales printr-o metodă mixtă

26 Februarie, 21:30

Dan Barna a anunţat că USR-PLUS ar putea stabili candidatul la Primăria Capitalei printr-o metodă mixtă, sondaj-alegeri primare.

barna

"În momentul de faţă, purtăm discuţii exact asupra metodei de desemnare. Eu aş anticipa că va fi o metodă probabil mixtă, între sondaj şi alegeri primare. Vom vedea în zilele următoare asupra cărei variante ne vom hotărî. (...) Avem un calendar prevăzut. În următoarele două săptămâni vom avea, cred eu, candidatul pe Bucureşti", a spus Dan Barna la RFI.

El a subliniat că Alianţa va avea un candidat unic şi a apreciat că acesta va câştiga alegerile. "Este o competiţie cumva legitimă pentru nominalizarea alianţei. Această competiţie anticipez că se va încheia într-un termen destul de scurt. Vom avea un candidat unic al alianţei, fără îndoială, candidat care de altfel va şi câştiga Bucureştiul, la cum arată în momentul de faţă situaţia politică la Bucureşti", a mai precizat Barna.

Reamintim că duminică, deputatul independent Nicuşor Dan, susţinut de USR la Primăria Capitalei, a propus un calendar pentru ca în maximum cinci săptămâni să fie stabilit un candidat comun al Alianţei. Acest calendar prevede realizarea a trei dezbateri la trei televiziuni cu audienţe relevante şi constituirea unei echipe de sociologi de prestigiu, independenţi, agreaţi de ambele părţi, care să determine cea mai relevantă metodologie, transparentă şi auditabilă de sondare a publicului bucureştean.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: