• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 26º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 26º C
  Craiova 21º C
  Galati 26º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.6541 LEI
  1 USD = 4.0032 LEI
  1 GBP = 5.2164 LEI
  1 CHF = 4.0013 LEI
  1 HUF = 1.4367 LEI
  1 BGN = 2.3796 LEI
  1 JPY = 3.5431 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cristian Buşoi va candida la şefia PNL

05 Mai, 16:22

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, le-a transmis liberalilor, pe grupul de comunicare internă al partidului, că va candida la şefia PNL.

busoi

"După consultări şi discuţii cu mulţi dintre dumneavoastră, am decis să îmi depun candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, constituind o moţiune susţinută de colegii din partid", a scris Cristian Buşoi, în mesajul transmis.

Ulterior, acesta a făcut şi anunţul oficial, într-o postare pe Facebook. "Am decis să îmi anunț candidatura pentru funcția de președinte al PNL la Congresul din 17 iunie. O fac cu toată responabilitatea și dorința de a schimba lucrurile în bine. Zi de zi, vedem cum din ce în ce mai mulți politicieni aleg să privească în trecut, lăsând România fără viitor. Nu caut să stârnesc nici valuri de emoții, nici vreun cutremur de aplauze. Caut eficiența și pragmatismul care caracterizează spiritul liberal.

Am 39 de ani și nu am văzut construit un spital nou în România, în schimb am văzut miliarde de euro aruncate pe proiecte inutile. Avem datoria, ca liberali, să schimbăm acest mod de a conduce România. Trebuie să revenim la ideile care au mobilizat milioane de români, trebuie să revenim la România lucrului bine făcut! Trebuie să ne clarificăm cu noi înșine și să ieșim din spirala amăgirii publice pe care o crează PSD, că exista raiul în economie și scăderile de taxe merg mână în mână cu creșterile de venituri. PNL va fi un partid care va face o opozitie dură și eficientă la P si care va veni mereu cu solutii alternativă.

Voi construi o echipa care sa munceasca, care sa ia decizii pragmatice si care sa dovedeasca unitate in implementarea acestor decizii. Numai așa putem da un viitor României, iar primul pas va fi câștigarea alegerilor prezidentiale din 2019!

Vom fi o echipă care va construi o Românie Dreaptă, Echilibrată, Puternică, o țară a Viitorului!", a scris Buşoi.

Citeste mai mult despre: candidatura, cristian busoi, PNL, sefie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: