• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Criminalul poliţistului din Recaş s-a sinucis în penitenciar

10 Iunie, 12:27

Ionel Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, s-a spânzurat cu un cearşaf, în Penitenciarul "Popa Sapca" din Timişoara. Medicii au încercat fără succes să-l resusciteze. Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. De asemenea, la penitenciar s-a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

yig

Ionel Marcel Lepa era închis singur în camera de arest și a fost descoperit de angajații penitenciarului în jurul orei 6.30. Bărbatul s-a spânzurat în baia celulei. Personalul medical al penitenciarului a fost cel care a intervenit în prima fază, până la sosirea unui echipaj de ambulanță.

"Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deţinutului Marcel Lepa, care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului", potrivit unui comunicat de presă.

Criminalul poliţistului Cristian Amariei, din Recaş, era încarcerat la penitenciarul din Timişoara pentru că are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate pentru tâlhărie. Vineri, magistraţii Tribunalului Timiş emiseseră un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Ionel Marcel Lepa , fiind cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: