• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca 5º C
  Constanta 6º C
  Craiova -2º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7786 LEI
  1 USD = 4.3095 LEI
  1 GBP = 5.6295 LEI
  1 CHF = 4.4378 LEI
  1 HUF = 1.4244 LEI
  1 BGN = 2.4432 LEI
  1 JPY = 3.9187 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cozmin Guşă şi Vasile Dâncu, reprimiţi în PSD. Anunţul a fost făcut de Marcel Ciolacu

16 Decembrie, 20:49

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a anunțat că Vasile Dâncu va putea deține o funcție de conducere în formațiune.

GUSA

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că decizia premierului Ludovic Orban de a-și angaja răspunderea pe Legea bugetului este o ”greșeală democratică” și nu exclude depunerea unei moțiuni de cenzură, dar această decizie va fi luată într-o ședință a Biroului Permanent Național. Ciolacu a anunţat că fiii risipitori au revenit la PSD.

"Domnul Cozmin Gușă era delegatul PSD Sector 1, iar domnul Vasile Dâncu era invitat special. Nu voiam să dăm naștere unor întrebări, suspiciuni. Deschidem porțile partidului către intelectuali, către oameni de stânga. Nu se comportă ca un . E un jurnalist, a fost membru la Sector 1, a fost exclus și a revenit în organizație. Așa mi-a spus președintele PSD Sector 1, nu dorește funcții, nu candidează pentru nicio funcție nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de țară.", a spus Firea.

"Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Mi-ar plăcea ca un intelectual de stânga să îl avem în conducerea partidului.", a adăugat Marcel Ciolacu.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: