• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 23º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 26º C
  Craiova 25º C
  Galati 28º C
  Iasi 27º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 21º C
 • 1 EUR = 4.5990 LEI
  1 USD = 3.8373 LEI
  1 GBP = 5.1814 LEI
  1 CHF = 3.9823 LEI
  1 HUF = 1.4858 LEI
  1 BGN = 2.3515 LEI
  1 JPY = 3.4371 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Corpul de control, la Poșta Română

11 Septembrie, 15:32

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Șova a convocat, luni dimineaţa, o şedinţă de urgenţă la Compania Naţională "Poşta Română" (CNPM) şi a cerut demisia membrilor Consiliului de Administrație şi a directorului general interimar, Andrei Stănescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an.

posta

Totodată, Lucian Șova a decis să trimită Corpul de control al ministrului la Poşta Română.

Poșta Română rămâne o companie stabilă și voi asigura finalizarea mandatului de director general interimar ce mi-a fost încredințat de către Consiliul de Administrație, până la data de 24 septembrie, a precizat, luni, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, Andrei Stănescu, director general interimar al Companiei Naționale "Poșta Română" (CNPR).

"Poșta Română rămâne o companie stabilă și, având în vedere necesitatea continuității activității acesteia, voi asigura finalizarea mandatului de director general interimar ce mi-a fost încredințat de către Consiliul de Administrație până la data de 24 septembrie. Totodată, doresc să menționez faptul că, în acest moment, se află în derulare procesul de recrutare și selecție a directorului general, conform prevederilor OUG nr. 109/2001, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, și îmi rezerv dreptul de a îmi depune candidatura pentru ocuparea acestei funcții", a menționat Stănescu.

 

Citeste mai mult despre: corp control, ministru, Posta Romana, sova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: