• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 27º C
  Constanta 25º C
  Craiova 28º C
  Galati 29º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.6292 LEI
  1 USD = 3.9502 LEI
  1 GBP = 5.2748 LEI
  1 CHF = 3.9869 LEI
  1 HUF = 1.4510 LEI
  1 BGN = 2.3669 LEI
  1 JPY = 3.6046 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Corpul de control, la Poșta Română

11 Septembrie, 15:32

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Șova a convocat, luni dimineaţa, o şedinţă de urgenţă la Compania Naţională "Poşta Română" (CNPM) şi a cerut demisia membrilor Consiliului de Administrație şi a directorului general interimar, Andrei Stănescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an.

posta

Totodată, Lucian Șova a decis să trimită Corpul de control al ministrului la Poşta Română.

Poșta Română rămâne o companie stabilă și voi asigura finalizarea mandatului de director general interimar ce mi-a fost încredințat de către Consiliul de Administrație, până la data de 24 septembrie, a precizat, luni, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, Andrei Stănescu, director general interimar al Companiei Naționale "Poșta Română" (CNPR).

"Poșta Română rămâne o companie stabilă și, având în vedere necesitatea continuității activității acesteia, voi asigura finalizarea mandatului de director general interimar ce mi-a fost încredințat de către Consiliul de Administrație până la data de 24 septembrie. Totodată, doresc să menționez faptul că, în acest moment, se află în derulare procesul de recrutare și selecție a directorului general, conform prevederilor OUG nr. 109/2001, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, și îmi rezerv dreptul de a îmi depune candidatura pentru ocuparea acestei funcții", a menționat Stănescu.

 

Citeste mai mult despre: corp control, ministru, Posta Romana, sova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: