• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 10º C
  Craiova 3º C
  Galati 0º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Corpul de Control, la Metrorex pentru investigaţii privind construcţia Magistralei 5 Drumul Taberei - Eroilor

23 August, 15:59

Reprezentanţii Metrorex susţin că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi că atât Metrorex, cât şi instituţiile cu atribuţii în controlul activităţilor privind siguranţa circulaţiei verifică în permanenţă respectarea procedurilor, iar eventualele evenimente apărute în circulaţia trenurilor sunt investigate de Agenţia de Investigare Feroviară Română, reacţia societăţii venind în contextul în care sindicaliştii au avertizat că circulaţia cu metroul nu mai este sigură pentru că nu mai există oameni specializaţi în cadrul companiei.

Statie_Metrorex

De asemenea, Metrorex anunţă că Corpul de Control al premierului verifică modul în care s-au derulat contractele pentru magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor, iar Corpul de Control al ministrului Transporturilor "analizează circumstanţele care au pus în sarcina Metrorex despăgubirea de 188 de milioane de lei" către constructori.

"Circulaţia trenurilor de metrou cu călători se desfăşoară în condiţii de siguranţă. Societatea respectă reglementările şi normele în vigoare. Atât Metrorex, cât şi instituţiile cu atribuţii în controlul activităţilor privind siguranţa circulaţiei, verifică în permanenţă respectarea procedurilor, iar eventualele evenimente apărute în circulaţia trenurilor sunt investigate de Agenţia de Investigare Feroviară Română – AGIFER. În urma acestor investigaţii rezultă, după caz, măsuri care sunt puse în aplicare de către Metrorex", susţine Metrorex într-un comunicat de presă transmis miercuri şi semnat de directorul societăţii, Dumitru Şodolescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: