• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 24º C
  Constanta 25º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 30º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 23º C
 • 1 EUR = 4.6559 LEI
  1 USD = 3.9517 LEI
  1 GBP = 5.2123 LEI
  1 CHF = 4.1351 LEI
  1 HUF = 1.4386 LEI
  1 BGN = 2.3806 LEI
  1 JPY = 3.5050 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Corpul de Control, la Metrorex pentru investigaţii privind construcţia Magistralei 5 Drumul Taberei - Eroilor

23 August, 15:59

Reprezentanţii Metrorex susţin că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi că atât Metrorex, cât şi instituţiile cu atribuţii în controlul activităţilor privind siguranţa circulaţiei verifică în permanenţă respectarea procedurilor, iar eventualele evenimente apărute în circulaţia trenurilor sunt investigate de Agenţia de Investigare Feroviară Română, reacţia societăţii venind în contextul în care sindicaliştii au avertizat că circulaţia cu metroul nu mai este sigură pentru că nu mai există oameni specializaţi în cadrul companiei.

Statie_Metrorex

De asemenea, Metrorex anunţă că Corpul de Control al premierului verifică modul în care s-au derulat contractele pentru magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor, iar Corpul de Control al ministrului Transporturilor "analizează circumstanţele care au pus în sarcina Metrorex despăgubirea de 188 de milioane de lei" către constructori.

"Circulaţia trenurilor de metrou cu călători se desfăşoară în condiţii de siguranţă. Societatea respectă reglementările şi normele în vigoare. Atât Metrorex, cât şi instituţiile cu atribuţii în controlul activităţilor privind siguranţa circulaţiei, verifică în permanenţă respectarea procedurilor, iar eventualele evenimente apărute în circulaţia trenurilor sunt investigate de Agenţia de Investigare Feroviară Română – AGIFER. În urma acestor investigaţii rezultă, după caz, măsuri care sunt puse în aplicare de către Metrorex", susţine Metrorex într-un comunicat de presă transmis miercuri şi semnat de directorul societăţii, Dumitru Şodolescu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: