• Bucuresti 35º C
  Baia Mare 27º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 30º C
  Craiova 32º C
  Galati 34º C
  Iasi 30º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 27º C
 • 1 EUR = 4.8378 LEI
  1 USD = 4.3085 LEI
  1 GBP = 5.3598 LEI
  1 CHF = 4.5522 LEI
  1 HUF = 1.3768 LEI
  1 BGN = 2.4735 LEI
  1 JPY = 4.0080 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Coroană pentru Ștefan Florescu: "Ai grijă de tine și familia ta. Nu te vom uita niciodată"

31 Mai, 17:18

Ştefan Florescu, candidatul independent la primăria Sectorului 6, a găsit în faţa restaurantului său o coroană pe care era scris: "Ai grijă de tine și familia ta. Nu te vom uita niciodată".

florescu

Ștefan Florescu susține că amenințările au legătură cu candidatura sa, dar spune că nu va ceda și va merge mai departe. "Contracandidatii mei si-au epuizat putinele idei referitoare la proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 6 si au trecut la atacuri la persoana si amenintari! Pe langa mesajele de intimidare transmise pana acum, prin care imi era amenintata familia, inclusiv cele trei fetite ale mele, astazi au culminat cu depunerea unei coroane mortuare la intrarea in restaurantul Casa Florescu, situat pe b-dul Timisoara. Cocardele coroanei au inscriptionat  clar mesajul de amenintare, fapt pentru care am sesizat imediat organele de Politie, inaintand si o plangere in acest sens.

Cercetarile au demarat, pana la finalizarea acestora, ii anunt pe cei care uzeaza de astfel de practici ca nu voi ceda NICIODATA in fata amenintarilor, nu ma tem si voi merge mai departe! Din 5 iunie 2016 voi fi Primarul Sectorului 6 si voi demasca, ca si pana acum, toate ilegalitatile si abuzurile comise de cei care astazi comanda astfel de actiuni abjecte indreptate impotriva mea si a familiei mele! Multumesc Politiei Sector 6, pentru promptitudinea cu care a raspuns apelului meu! Denunt cu toata taria aceste practici la care au apelat din nou contracandidatii mei si sustinatorii lor! Am considerat intotdeauna ca putem sa avem un dialog al proiectelor, insa ei au demonstrat, pentru a cata oara, ca sunt incapabili sa genereze idei administrative, uzand, in schimb, de metode de intimidare care amintesc de filmele cu mafioti! In ceea ce ma priveste, voi continua sa dovedesc fair-play, voi ramane in mijlocul cetatenilor care imi acorda onorant increderea lor si imi voi canaliza intreaga energie in sprijinul acestora, pentru dezvoltarea Sectorului 6!", susține candidatul independent Ștefan Florescu, potrivit stiripesurse.ro.

Citeste mai mult despre: candidat, coroană, primarie, Stefan Florescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: